Hae
Riia Koivisto

Yksi sana; kiitos!

Yksi sana. Kiitos.

Edellinen postaukseni, jossa kerron huolestani pienyrittäjien talouden elvyttämiseksi koronaepidemian aikana, on saanut huikean määrän huomiota. Postausta on jaettu niin muiden pienyrittäjien taholta, monien  somevaikuttajien -sekä Suomen Yrittäjien puolesta.  Vetoomusta on allekirjoitettu ja asiaa nostettu esille sille kuuluvalla tavalla.

Kirjoitin postauksen omista tuntemuksistani vilpittömästi ja päätin spontaanisti jakaa postaukseni Naisyrittäjien Facebook sivuilla. Olen edelleen häkeltyneen iloinen siitä, miten näin pienen yrittäjän muutama sananen on saanut ihmiset toimimaan.

Lisäksi olen saanut ihania viestejä sekä kukkatilauksia seuraajiltani, minulle tuntemattomilta tulevilta asiakkailta, jotka haluavat auttaa. Olen onnellinen ja niin kiitollinen ihmisten vilpittömästä halusta tukea omalta osaltaan pientä yksityisyrittäjää.

Tässä vielä linkki vetoomukseen, jos haluat auttaa ja allekirjoittaa adressin:

https://www.adressit.com/vetoomus_pienyrittajien_talouden_elvyttamiseksi_koronaepidemian_aikan

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *