Hae
Riia Koivisto

Joulunodotusta – nytkö jo?

Joulunodotusta – nytkö jo?

Meillä lasketaan nimittäin jo päiviä joulukuun ensimmäiseen päivään, kun saa avata ensimmäisen joulukalenterin luukun. Ja kyllä, myönnän että lasten lisäksi myös minä odotan sitä!

Valmisteluita

Meillä joulunodotusta on ollut tarjolla  jo viikon verran. Täällä ollaan leivottu jo ensimmäiset piparkakutkin! Lasten kanssa joulusta tulee niin ihanan odotettu, jännitystä on tarjolla jo nyt, vaikka onhan tässä vielä 5 viikkoa aattoon. Täällä Espoossa on ollut nimittäin jo tonttujen kurkkimista ikkunoista, pieniä kuvitteellisia viestejä tontuilta on myös jo nähty ja joulunodotusta on aloitettu taltuttamaan askartelulla ja lelukuvaston lukemisella.

Minulla loppuvuosi on hyvin työntäyteinen ja huomaan, että olen alkanut kaipaamaan rentoutusta työn ohella, urheilua, lepoa ja ystävien seuraa. Sopivassa suhteessa näitä kaikkia siis. Parit pikkujoulut on merkattu kalenteriin ystävien kanssa ja ammatillisesti huomaan kalenterissa pikkujoulujen myös saapuneen.

Ensi viikolla pidän ensimmäiset kranssipajat ja niissä tulee aina varma joulufiilis! Ihanaa!

Joululahjaideoita

Tänä vuonna olen aloittanut joululahjojen hankinnan aikaisemmin kuin yleensä. Lapsille olen ostanut jo perinteiset joulupyjamat ja palapelit. Kirjamessuilta hankin valmiiksi pukinkonttiin kirjoja ja aion tänä(kin) vuonna antaa lähinnä käyttölahjoja, lahjakortteja ja yhteistä aikaa rakkaille.

Joulunodotusta helpottaa eilen saapunut ensilumi. Lapset ovat innoissaan! Minulle ensilumi tuo mieleen myös oman lapsuuteni; muistan sen maagisen hetken kun katsoin aamulla ikkunasta ja lumi oli satanut maahan. Olen nimittäin aina rakastanut talvea!

Omalla toivelistallani on vastamelukuulokkeet. Mitään muuta en ole vielä keksinyt toivoa, eniten toivon rauhallista aikaa läheisten kanssa ja muita kliseisiä, mutta niin tärkeitä juttuja koko ensi vuodelle. Toivon että läheiset ja rakkaat pysyvät terveinä, ja että maailmantilanne rauhoittuisi, ettei tarvitsisi pelätä sotaa ja että saisimme elää ilman pelkoa tulevasta.

Tänään aion polttaa kynttilöitä, nauttia kauniista maisemasta ja ulkoilla.

Joko sinä odotat joulua?

 

Lue myös nämä:

Kranssit, kimput, workshopit ja muut mun kukkaduunit

Joulu haaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *