Hae
Riia Koivisto

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille! Uusi sarja blogissa!

Uusi sarja blogissa!

Mietin tekisinkö tänä vuonna blogiin ja Instaan joulukalenterin, mutta päädyin toiseen ratkaisuun. Haluaisin nimittäin nostaa ammattikuntaamme esille myös oman blogini ja somen puolella, tuoda tekijöitä esille ja kertoa ketä kulissien takaa löytyy! Arvostan kolleegoitani aivan valtavasti ja ajattelin, että haluan antaa teille lahjaksi heidän suosikki tuotteiden esittelyn.

Meikkitaiteilijoiden suosikit, uusi postaus sarja alkaa aivan pian!

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille!

Lehtiin meitä meikkaajia ja kampaajia haastatellaan usein ja kysytään ammattilaisten vinkkejä ja suosikkituotteita, se on mahtavaa!  Nyt ajattelin, että on aika nostaa tekijöitä esille myös täällä.

Haluan samalla kertoa, että meidän ammattikunta on ihanaa, ei toisilleen kateellista, vaan toisiaan esille nostavaa, asiakasta aina huomioivaa porukkaa. Jos minulle ei joku meikkikeikka sovi, annan AINA jonkun kolleegani yhteystiedot, ja pyydän kysymään seuraavalta ammattilaiselta aikaa. Me haluamme palvella asiakkaita ja siksikin suositella seuraavaa ammattilaista duuniin, jos keikka ei sillä hetkellä omaan kalenteriin sovi.

Tekijät kuvien, ohjelmien ja asiakkaiden lookkien takaa löytyy pian täältä mun blogista ja Instagram kanavalta. Kerron tyypeistä vähän ja nostan esille jokaisen 5 suosikkituotetta!

Stay tuned…

Meikkitaiteiteilijoiden suosikit – juttu alkaa blogissa ja Instassa aivan pian.

Tulen esittelemään ainakin Ilkka Ruotsalaisen, Laura Anderssonin, Mervi Markkasen, Anu Levy-Korvenkontion, Mari-Prinsessa Ståhlhammarin, Laura Rantaniemen, Essi Kylmäsen ja ehkä vielä muutaman muunkin super ammattilaisen meikkipakin luottotuotteet.

Stay tuned – pysy kuulolla! Olen tästä itse super innoissani ja olen tosi iloinen että saan jakaa nämä mahtavat tuote vinkit teidän kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *