Hae
Riia Koivisto

Ilkka Ruotsalainen – meikkitaiteilijoiden suosikit osa 1.

Ilkka Ruotsalainen – meikkitaiteilijoiden suosikit

Ilkka Ruotsalainen – ihana kolleegani jo vuosikymmenten takaa. Yhdessä ollaan tehty työ jos toinenkin, ollaan mm. meikattu yhdessä muotinäytöksiä ja oltu tavarataloissa samaan aikaan kaunistamassa naisia.

Ilkka on pitkän linjan ammattilainen, jolle luotan työni ja asiakkaani ilomielin, jos itselleni ei omiin aikatauluihini keikka jostain syystä sovi.

Ilkka on toiminut jo usealla kaudella meikkaajana mm. Tanssii Tähtien Kanssa -meikkitiimissä. Ilkan töitä voi juuri nyt bongata myös BB:stä. Ilkka on monien lehtikuvien, mainosten ja julkkisten meikkien ja kampausten loihtija. Hänen asiakkaisiin kuuluu mm. Janni Hussi, Jutta Larm ja Helena Ahti-Hallberg.

Meikkipakin salaisuuksia

Jokaisella meikkaajalla on ne ” the -tuotteet, joita ilman ei voi elää ”. Tuotteet, joista on tullut meikkipakin kulmakiviä, jotka ovat ja pysyvät vuosien vieriessä, vaikka uutuus meikkejä tulvisi markkinoille ovista ja ikkunoista.

Kun kysyin Ilkkaa mukaan tähän juttuun, meni varmaan maksimissaan puoli tuntia kun lista oli saapunut whatsuppiini. Eli selvät ja varmat suosikit löytyivät Ilkka Ruotsalaiselta heti.

Ilkan suosikit x 5

  1. Lancome Hypnose Mascara

” Tämä tuote on ollut meikkipakin luottomaskara jo kohta 20 vuotta. Lopputuloksesta saa kerrostamalla aina sen oikean efektin. ”

2.  Sisley Ombre Liquide

” Uusi tuttavuus jota rakastan. Olen aina ollut voide -ja nestemäisten luoivärien käyttäjä ja tämä on uskomattoman hyvä levittää! ”

3.  Urban Decay All Nighter meikin kiinnityssuihke

” The best – pitää nassun paikallaan! ”

4. Too Faced Born This Way luomiväripaletti

” Loistava laatu ja lähes kaikille sopivat naturel -sävyt. ”

5. By Raili kulmavärit

” Kulmapomada, jolla saa todella pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. ”

 

Löytyikö Ilkan suosikeista sinulle jo tuttuja tuotteita? Minulle ostoskoriin päätyy näistä Top 5 -suosikeista varmasti Too Faced -luomiväripaletti, sitä minulta ei nimittäin vielä löydy.

Kiitos ihana Ilkka kun lähdit mukaan tähän juttuun ja sain aloittaa Meikkitaiteilijoiden suosikit -juttusarjan sinun suosikeilla. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että olet mun kolleega!

Lue myös tämä:

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille! Uusi sarja blogissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *