Hae
Riia Koivisto

Singles Day ja Black Friday+ muut alepäivät, mitä ajatella näistä?

Singles Day ja  Black Friday +muut alepäivät, mitä ajatella näistä?

Tiedän ,että alennusmyynnit, erikoisalennus päivät ja muut herättävät paljon ajatuksia ostamisesta ja kuluttamisesta, mutta ajattelin kertoa mitä minä ajattelen näistä.

Ostan ajatuksella

Alennukset saavat helposti aikaan sen, että tulee shoppailtua sitä sun tätä. Alekoodeja on kuitenkin tarjolla lähes joka päivä ja erilaisia teemapäiviä löytyy jatkuvasti, jolloin hinnat ovat normaalia alemmat. Suosin itse mielelläni alennuksia, hyödynnän todellakin alekoodit ( miksi ihmeessä en tekisi niin? ), mutta ostan ajatuksella.

Pyrin välttämään ostohysteriaa. Mietin mitä tarvitsen ja etsin sopivat tuotteet ja alennukset jo ennakkoon. Ostan luotettavaista kaupoista. Suosin verkkokauppoja josta olen tilannut ennenkin. Otan näiden kauppojen Singles Day ja Black Friday tarjoukset tarkasteluun, ja muut oikeastaan jätän huomiotta.

Joululahjat

Hyödynnän Singles Day ja Black Friday tarjouksia joululahjahankinnoissani. Säästän varmasti kymppejä ja ehkä jopa satasia, kun seuraan tarjouksia ja alekoodeja. Koen että tämä on järjevää ostamista. Ostaisin samat tuotteet varmasti muutenkin. Nyt hyödynnän edullisemmat hinnat ja voin laittaa lopun rahan muuhun elämiseen.

Toki lahjahankintoja tehdessä tulee helposti ostettua myös itselle jotain pientä pakettiin, jotain mitä ei ehkä völttämättä tarvitsisi. Mutta silti, koen että ostan ajatuksella ja yleensä ihan järkeviä juttuja!

Aion ostaa joululahjaksi kosmetiikkaa, lapsille käyttövaatetta ja kirjoja. Kotiin katson robotti-imuria, lakanoita ja ulkovaloja. Nämä kaikki tulisi todennäköisesti ostettua joulun jälkeenkin, tai ilman alekoodeja. Aion siis todellakin tsekata tarjoukset! Itselleni ostan pian uuden puhelimen ja mahdollisesti uuden tabletin. Tarkastan ensin tarjoukset ja teen ostopäätöksen vasta sitten.

Tänä talvena olen päättänyt aloittaa hiihtämisen, jos talvesta tulee luminen. Ehkäpä sukset, monot ja joku vaate saattavat eksyä ostoskoriini myös!

Stay tuned – sillä kyllä minunkin IG kanavalla on tulossa kaikkea kivaa, vinkkejä ja ideoita ainakin!

Aiotko sinä käyttää hyödyksesi näitä alepäiviä?

 

 

Kosmetiikkaostoksia – mitä ostoskoristani löytyy nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *