Hae
Riia Koivisto

Täällä taas pitkästä aikaa! Moikka kaikille!

Täällä taas pitkästä aikaa!

Hiljaiseloa on ollut taas tovi, mutta hei, täällä taas pitkästä aikaa.

Mitä mulle kuuluu?

Ihan perus arkea; töitä, perheen kanssa oleilua, syksy fiilistä, urheilua ja kohta jo joulun odotusta.

Vuosi on ollut hyvin työntäyteinen ja huomaan, että olen ollut aika väsynyt viime aikoina. Olen kuitenkin pitänyt huolta siitä, että nukun riittävästi. Olen käynyt ajoissa unille, nukkunut 7-8h joka yö.

Urheilu on tullut elämääni jälleen, siitä olen enemmän kun onnellinen! Farmilla aloitettu lenkkeily ja juoksu ovat jatkuneet ja urheilusta on tullut taas osa arkea. Käyn uimassa aina kun ehdin, kävelyllä ja juoksulla muutaman kerran viikossa ja huonoilla ilmoilla hyödynnän kotimme juoksumattoa. Tosin happi ja raitis ilma tekevät niin hyvää, että urheilu ulkona on aina ykkös vaihtoehto.

Nilkka ja polvi laittavat vähän kapuloita rattaisiin, mutta yritän kaikkeni, etteivät nämä vanhat urheiluvammat estä intoani juosta. Kävin muuten ostamassa jumppakuminauhan, ja alan tehdä sillä fysioterapeuttini ohjeilla lihaskuntoliikkeitä, joiden pitäsi auttaa.

Olen aina ollut kaikki tai ei mitään -tyyppi. Ennen urheilin aivan hulluna, juoksin maratoneja ja treenasin kalenterin ja kellon kanssa. Uusi oppini on, että jokainen juostu askel on parempi kun ei yhtään askelta, tai että kymmenen minuutin happihyppely on parempi kun ei ulkoilua lainkaan. Tämä on vaatinut kokonaan uutta ajattelutapaa, mutta olen mielestäni onnistunut!

Miten loppuvuosi sujuu?

Se, että olen täällä taas pitkästä aikaa, on ihan super kivaa! Rakastan kirjoittamista ja olen kaivannut blogia. Mutta sen olen oppinut myös, että väkisin ei kannata kirjoittaa. Että jutut kyllä tulee ja oikea hetki, ja kun päässä on tilaa niin juttukin alkaa luistaa.

Pari vapaapäivää on tehnyt tehtävänsä, olen taas aivan uudella energialla varustettu nainen. Luovassa työssä tarvitsee välillä päiviä, jolloin ehtii ajatella, suunnitella uutta ja miettiä tulevaa ja tätäkin hetkeä. Pitkästä aikaa olen saanut aikaiseksi jotain; organisoin tänään kaleneteriin pari kranssikurssia ja suunnittelin tulevia yhteistyöjuttuja.

Marraskuu on nopea kuukausi ja ennenkun huomataankaan, on jo joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamisen aika! Ihanaa! Odotan joulua jo aivan hirveästi!

Haaveissa lomamatka

Haaveilen lomamatkasta lämpimään, mutta epäilen ettei se ole nyt taloudellisesti eikä aikataulullisesti mahdollista. Mutta kun asioita sanoo ääneen, ne saattavatkin tapahtua, siksi heitän tämänkin haaveen nyt ilmoille!

Täällä on super kivaa olla taas pitkästä aikaa ja yritän lempeästi aktivoida itseäni taas kirjoittamaan blogia, matalallakin kynnyksellä.

Mitä sinulle muuten kuuluu?

 

Lue myös tämä:

 

9 faktaa minusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *