Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Uusi hiustenkuivaaja tuli taloon!

Kaupallinen yhteistyö: Babyliss
*Sisältää mainoslinkkejä

Uusi hiustenkuivaaja löysi vihdoinkin tiensä kotiimme!

Muistatte varmaankin, kun kirjoitin kesällä, että vanha föönini on irtisanomassa sopimustaan ja olisi aika hankkia tilalle uusi hiustenkuivaaja. Pohdin useiden eri föönien välillä, mutta voiton vei Babyliss Hydro Fusion 2100.

Parhaat puolet

Mitkä ovat valitsemani uuden hiustenkuivaajan parhaat puolet? Miksi päädyin juuri tähän hiustenkuivaajaan?

 • hiustenkuivaajassa on 3 lämpö ja 2 nopeusasetusta
 • kylmäpuhallus, joka on hiustenkuivaajassa aivan must
 • super kätevän kokoinen
 • kevyt ja istuu hyvin käteen
 • 2,5 m johto ( kampaajana arvostan pitkää johtoa myös kotioloissa – parasta ja super tärkeää! )
 • tehokas, kuivaa hiukset todella nopeasti
 • kivan hintainen
 • tekee kutreista kiiltävät ja poistaa sähköisyyttä

Päädyin Babyliss Hydro Fusion 2100 hiustenkuivaajaan, koska siinä oli paljon ominaisuuksia, joita uudelta fööniltä halusin. Pidän yhtenä tärkeimmistä puolista sitä, että kuivaaja istuu hyvin käteen. Se, että laite tuntuu kompaktilta, suutin ei ole liian pitkä, fööni on sopivan kevyt ja tehot ovat kohdillaan, merkitsevät minulle paljon. Se, että fööni kuivattaa hiukset nopeasti, ratkaisi.

Kampaajana haluan, että fööni on kotona toimiva ja tehokas, mutta sen ei tarvitse olla ammattilaislaite. Kotona kuivatan omaa ja lasteni tukkaa, fööni kulkee usein matkoilla mukana ja siksi se saa olla kooltaan ennemmin pieni kuin suuri.

Olenko tyytyväinen hankintaani?

Uusi hiustenkuivaaja on I-H-A-N-A.

Se on näppärä ja tehokas. Nyt kun hiusmallini on lyhyt, huomaan että kuivaajalla tosi iso merkitys. Kuivaan nimittäin tukkani lähes kokonaan viisipiikkisellä, eli sormilla haroen ja föönin ilmaa oikein suunnaten. Hyvä fööni tuo kutreille kiiltoa ja tekee tukasta ihanan ilmavan ja tuuhean tuntuisen.

Miten föönata hiukset oikein?

 • kuivattele ensin liika kosteus hiuksista pois sormilla tukkaa haroen
 • suuntaa ilmavirta ylhäältä alaspäin => näin hiussuomut sulkeutuvat ja hiukset näyttävät sileille ja kiiltäville
 • erottele hiukset klipsillä ja aloita föönaus niskasta osio osiolta ja etene alhaalta ylöspäin
 • viimeistele kampaus kylmäpuhalluksella, joka lopuksi vielä sulkee hiussuomut ja lisää kampaukseen kiiltoa

 

Suosittelen panostamaan hyvään fööniin! Se on pieni sijoitus joka päiväiseen tarpeeseen. Hiustenkuivaajaa tulee kuitenkin käytettyä lähes päivittäin, siksi mielestäni on ihanaa, että joka kerta kun föönin ottaa esille, tulee sellainen fiilis, että kampausta tulee kaunis ja kestävä!

 

Kaupallinen yhteistyö: Babyliss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *