Hae
Riia Koivisto

Edessä uuden föönin hankinta – mitä ottaa huomioon?

*Sisältää mainoslinkkejä

Edessä uuden föönin hankinta – mitä ottaa huomioon?

On tullut aika sanoa hyvästit hiustenkuivaajalleni ja edessä on siis uuden föönin hankinta. Edellinen irtisanoi sopimuksen, kun föönin suutinosa ei kertakaikkiaan enää halua pysyä hiusten kuivatuksen aikana paikoillaan. Suutin lentää lyhyen tukkani kuivatuksen aikana vähintään kaksi kertaa lattialle, joten nyt on aika sanoa heipat ja hankkia uusi.

Millainen on hyvä fööni?

Hyvä fööni on mielestäni kevyt! Tykkään kuivaajasta, joka istuu hyvin käteen. Se tarkoittaa myös, että uuden föönin hankinnassa otan huomioon hiustenkuivaajan koon. En halua omaan käyttööni liian isoa laitetta, vaan tehokkaan, kompaktin mallin, joka on helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Työssäni olen jo useamman vuoden vannonut Dyson Super Sonicin nimeen, mutta omaan käyttööni en ole tätä upeutta vielä raaskinut ostaa. Tiedän kyllä, että se on jokaisen euron arvoinen hankita. Pohdin siis vielä vaihtoehtoja, ennenkuin teen lopullisen päätöksen.

Minun toivelista uudelle hiustenkuivaajalle on:

  • kevyt
  • tehokas
  • hyvä muotoilu
  • näppärä koko
  • kuuma -ja kylmäpuhallus
  • tehojen säätö mahdollisuus

Vaihtoehtoja

Remington Pro Luxe You on hyvännäköinen laite. Siinä viehättää niin muotoilu kuin tekniset ominaisuudet. Kuivaaja näyttää näppärän kokoiselta ja hinta kertoo, että kyseessä on selvästi jo parempi hiustenkuivaaja. Minulla on ollut monta Remingtonin fööniä ja olen ollut niihin aina tyytyväinen. Uuden föönin hankinnassa myös tutulla ja hyväksi havaitulla merkillä on merkitystä.

Babyliss Hydra Fusion 2100 on vähän edullisempi ja ihan kivannäköinen kuivaaja. Tässä houkuttaa mainostekstissä mainittu ”nopea kuivatus”. Se kyllä kertoo laitteen tehosta jo paljon! Babyliss on minulle myös tuttu merkki, johon luotan ammatissanikin.

Björn Axen Tools Ultimate Experience on ehkä näistä kaikkein hienoin. Musta-kultainen ulkoasu hivelee silmääni. Taitettava laite vie vähän tilaa kaapissa ja on näppärä ottaa matkalle mukaan. Kuusi eri lämpöpuhallustasoa kuulostaa huikealta.

Tällainen video on muuten joskus tullut tehtyä Herbinan kanssa. Tsekkaa helpot vinkit föönaukseen!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.