Hae
Riia Koivisto

Kranssit, kimput, workshopit ja muut mun kukkaduunit

Kukkaduunit, mun duunit. Mun työhön kuuluu kaikenlaiset kukkahommat, kimput, kranssit, hiuskukat, hääkukat, kukkaseinät, workshopit yms. yms.

Teen pääasiassa tilaustöitä, joita toteutan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Pääsen luomaan kukilla tunnelmia, tuomaan tuotteen luonnetta esille kukilla ja ilahduttamaan ihmisiä kukkien kauneudella. Järjestän myös workshoppeja räätälöidysti asiakkaiden toiveiden mukaan, niin yksityisille ihmisille kuin yrityksille.

Nyt pikkujoulukauden alkaessa ja korona-ajan vihdoinkin vähän hellittäessä, on taas aika aloittaa kurssien järjestäminen. Kranssi workshopit ovat juuri nyt eniten kysyttyjä ja tykkäänkin aivan valtavasti järjestää niitä.

Kurssien hinnat vaihtelevat sisällöstä ja osallistujamäärästä riippuen noin 45-85 € / per hlö. Jos kiinnostuit, kysy ihmeessä lisää!

Minulta voi tilata kukkia oikeastaan mihin vaan!

Monet ovat kysyneet miten kukat valitaan asiakkaalle, eli valitsenko kukat minä vai asiakas. Yleensä juttelen asiakkaan kanssa tyylistä, toiveista, värimaailmasta ja toki myös budjetista. Sen perusteella ehdotan sopivia kukkia ja teen valinnat asiakkaan toiveiden mukaan joko itse tai niin, että päätämme mitkä kukat ensisijaisesti kimppuun tai asetelmaan halutaan. Jotkut luottavat valinnat kokonaan minulle, toiset taas haluavat olla mukana suunnittelu työssä. Lähetän isommissa tilauksissa ensin asiakkaalle fiilis -ja ideakuvia, joiden perusteella rakennamme kukkakokonaisuuden.

Rakastan kukkia, niiden värejä ja muotoja!

Tykkään aivan valtavasti ideoida asiakkaille kokonaisuuksia, tuoda jonkin tuotteen, tapahtuman tai brändin ilmettä esille kukilla.

Jos kaipaat vaikka firman virkistys päivään tai pikkujouluihin ohjelmaa, workshop on tosi hauska idea yhdessä tekemiseen. Kukat sopivat kaikille, niin miehille kuin naisille,  ja käsillä tekeminen on varsin terapeuttista puuhaa.

 

Lue myös tämä:

Mun duuni – kukkaworkshopit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *