Hae
Riia Koivisto

Tulossa uutta -Aikuisen naisen meikki verkkokurssi!

Tulossa uutta – aikuisen naisen meikki verkkokurssi!

Tadaa, nyt se on vihdoin julkista ja saan kertoa mitä olen tässä viime aikoina Farmin ohella puuhaillut hiki hatussa. Kyselin jo aikaisemmin Instagramin puolella, millaista kurssia toivoisitte jos saisitte asiaan vaikuttaa. Kyselin myös paljonko kurssista olisitte valmiita maksamaan. Jo tuossa vaiheessa minulla oli kuitenkin ollut aika selvät sävelet, millaista kurssia olen toteuttamassa ja erityisesti, missä sen koti on. Silti minulle oli tosi tärkeää saada myös teidän seuraajieni ääntä kuuluville ja tietenkin myös kuulostella, onko tällaiselle kurssille ylipäätään tilausta.

Asioilla on tapana järjestyä

Koko korona ajan suunnittelin ajatuksissani seuraavaa uutta työtäni, joka olisi meikkauksen verkkokurssi. En kuitenkaan saanut asiaa edistymään, se valtasi kyllä ajatukseni, mutta toteutukseen ei vaan jotenkin ollut aikaa eikä rahkeita. Sitten sain soiton keväällä, jonka ajattelin todellakin olevan universumin vastaus mietteisiini.

Suomalaisesta Kirjakaupasta otettiin yhteyttä ja kysyttiin kiinnostustani tehdä heidän uudelle Suomalainen Monitaito -alustalle verkkokurssi, mistä tahansa osaamiseni osa-alueesta. He tiedustelivat, olisko idea minulle mieluinen ja jos, niin millaista kurssia voisin ajatella tekeväni. No, kurssi oli tavallaan kytenyt päässäni jo yli vuoden, joten vastaus oli selvä, Aikuisen naisen meikki – verkkokurssi. Mietin vain pienen hetken, vastasin kyllä ja kirjoitin sopimuksen alle.

Miten asiat etenivät

Sain jo ennen kesälomaa mahdollisuuden tutustua verkkokurssin alustaan. Optimistisena ihmisenä ajattelin, että voisin kirjoittaa tekstejä jo kesälomani aikana. No, olin siis lomalla kolmistaan lasten kanssa, kun Svantella oli kuvaukset. Ajatus oli todellakin mahdoton, ja huomasin että jo pelkkä Monitaito -alustaan tutustuminen vaati täyttä keskittymistä. Kurssin sisällön tuotanto vaati tarkkaa ajattelua ja selkeää suunnitelmallisuutta. Se siitä kesällä työskentelystä siis.

Juttelin pienessä epätoivon tunnelmassa ystäväni Minnan kanssa ja kerroin että minulta puuttuu sekä malli että kuvaaja. Tuntui etten saa mitään aikaiseksi, ja paniikki alkoi iskeä. Minna totesi samantien, että hän tulee minulle malliksi, ja että pyydä kuvaajaksi sitä ihanaa Tuuliaa, joka otti blogini uuden ilmeen kuvat. Tadaa! Miten en tätä itse heti keksinyt! Kun päässä on liikaa asioita, ratkaisuja ei aina tajua katsoa läheltä.

Laitoin oitis Tuulialle mailia ja hän vastasi kyllä! Huh mikä helpotus, yksi asia oli poissa päiväjärjestyksestä. Kuvauspäivä lyötiin heti lukkoon, sillä minä lähdin juuri tuolloin kuvauksiin kuukaudeksi Keski-Suomeen, Tuulia odottaa esikoistaan saapuvaksi loppuvuodesta ja Minna on kiireinen omassa työssään kosmetologina. Plus että verkkokurssin tulisi olla myyntikelpoinen lokakuun alussa.

Ajoin Keski-Suomesta kuvauksiin FABn ja päiväksi valikoitui +30 asteen helle. Huh, oli kyllä kuuma kuvauspäivä! Tuntui että jos nyt ei aivot sula, niin ei sitten koskaan. Hyvällä tiimillä saimme kun saimmekin kuvaukset purkkiin!

Sitten ne työt vasta alkoivatkin..

Tuulia alkoi työstää videomateriaalia, minä jälki äänitin puhetta ja lähetin nauhoja niin Tuulialle kuin Svantelle kotiin kuunneltavaksi. Alkoi nimittäin aikamoinen maraton kuvan ja äänen yhteensovittamisessa!

Pienen säädön ja muutaman tuskaisan tunnelman ja epätoivon hetken jälkeen, sain Tuulialta ensimmäisen äänen kanssa yhteen tehdyn version, ja melkein itkin onnesta. Hyvä tästä tulee! Mikä helpotus! Aikuisen naisen meikki -verkkokurssista tulee kuin tuleekin valmis!

Kun kuva ja ääni oli valmis, alkoi koko paketin yhteensovittaminen, sisällön lopullinen tuottaminen oppimateriaaliksi ja kaiken oikein asettelu verkkoalustalle.

Olen käyttänyt lähes kaiken vapaa-ajan Farmin kuvauksista tähän projektiin. Olen istunut koneella, äänittänyt, lähettänyt maileja, katsonut kuvaa, hionut taas ääniä ja soitellut epätoivon sekaisia puheluita toisinaan kotiin ja ystävilleni.

Valmista tuli

Nyt voin kuitenkin rinta rottingilla sanoa, että kurssin sisältö on valmis! Ystäväni Tiiu oikolukee vielä tekstit minulle, sekä katsoo kurssin asiakkaan silmin. Susanna on jo katsonut materiaalit läpi ja kehunut sitä toimivaksi kokonaisuudeksi. Palaute on nimittäin juuri nyt arvokkaampaa kun uskottekaan.

Kurssi tulee myyntiin lokakuun ja sen hinta on 59 €. Kurssi antaa perusoppeja aikuisen naisen meikkaukseen ja toivottavasti intoa mahdollisimman monelle!

Haluan innostaa kaikkia naisia olemaan upeita ja kohottamaan itsetuntoa meikin avulla! Haluan olla kauneuden hyvän mielen lähettiläs ja tuoda iloa mahdollisimman monen elämään. Toivotaan, että onnistun siinä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.