Hae
Riia Koivisto

Blogilla on uusi ilme!

Uusi ilme – vihdoinkin!

Mun blogin bannerikuvat ja mun oma kuva sivuilla on ollut otettu jo aikaa ennen koronaa, ja olen jo vuoden verran yrittänyt saada kuva-asiaa hoidetuksi. Olen siitä onnekas, että tunnen monta huippu valokuvaajaa, ja olen saanut olla monen ihanan tyypin kuvattavana.

Kaksi upeaa kuvaajaa

Ollaan puhuttu miljoona kertaa, että mun uudet kuvat ottaisi mun Kukkajuttuja -kirjan valokuvaaja Kirsi-Marja Savola, joka kuvasi minun edelliset kuvat. Meidän aikataulut ovat menneet työ -ja perhekiireiden takia viime vuosina hyvin ristiin rastiin, joten sopivaa aikaa vaan ei ole löytynyt kummankaan kalenterista. Toivon kuitenkin, että saisin tehdä mahdollisimman pian jotain ihania kuvauksia Kirsi-Marjan kanssa, koska meidän yhteistyömme on saumatonta.

Uusi ilme on ollut puheen myös ihanan persoonallisen ja lahjakkaan Noora Palosen kanssa, joka on kuvannut mm.kaikki videomateriaalini tekemiini DIY -kukka worshoppeihini. Noora on lahjakas ja taitava kuvaaja, ja itseasiassa vuosi sitten olin menossa Nooran kuvattavaksi, mutta korona päätti toisin. Monte sairastui silloin tautiin ja koko perhe olimme karanteenissa kaksi viikkoa. Kuvaus jäi.

Kukkakuvaus by Tuulia Kolehmainen

Muutama viikko sitten sain viestin tuttavaltani Annalta, joka oli ollut kuvattavana Tuulia Kolehmaisen luona. He olivat jutelleet minusta ja siitä, että Tuulian kukkakuvat sopisivat täydellisesti tyyliini. Innostuin kun kuulin, että Tuulia haluaisi ottaa kuvia minusta, koska olenhan kukkadaami.

Ehdotin Tuulialle, että uusi ilme olisi tarpeen blogiini ja olen tosi kiinnostunut hänen kuvaustyylistään! Ei mennyt kun reilu viikko, kun seisoimme Tähtitorninmäellä kukkien kanssa paahtavassa helteessä. Tuulian kanssa syntyi heti ihana yhteys. Koen tosi tärkeäksi, että kuvaajalla ja kuvattavalla on hyvä kemia, koska se että kuvassa on helppo olla, syntyy juuri siitä tunnelmasta, joka hetkessä vallitsee.

Otin mukaani paljon värikkäitä kukkia ja muutaman mekon. Päädyimme yhteistuumin Vimma Companyn mekkoon.

Meikin olin tehnyt aamulla aikaisin ennen töihin lähtöä jota korjailin vaan nopeasti ennen kuvauksia. Hiukset kietaisin rennosti pinnillä taakse. Muutenkin koko kuvaustilanne oli stressitön ja helppo. Kuvat tulivat kuin itsestään. Tuulia ohjeisti minua heiluttamaan kukkia, jotta saatiin hauskoja epäteräviä liikkeitä kuviin. Näistä tuli niin upeita!

Logo

Kaikki logoni ovat olleet vuosikausia saman naisen käsilaa. Työnalle eli Taru Staudinger on luottoihmiseni. Hän on ystäväni, maailman taitavin graafikko ja ihana tyyppi.

Kun kuvat olivat valmiit, laitoin Tuulialle viestin, että lähettää valitsemani banneri kuvan suoraan Tarulle. He olivatkin tehneet yhdessä töitä ja tuttuja entuudestaan. Halusin todellakin, että Taru katsoo oikean paikan logolle ammattilaisena. Taru on myös taituroinut minulle uuden mediakortin ja tämä logo on nyt sama sielläkin. Rakastan.

Uusi ilme on ihana. Näissä kuvissa on ihana tunnelma ja mielestäni se välittyy eteenpäin. Värit, tyyli, raikkaus, kaikki. 

2 kommenttia

  1. Jannina kirjoitti:

    Aivan ihastuttavia kuvia!! ❤️

  2. riiakoivisto kirjoitti:

    Kiitos, nää on niin raikkaita ja hyväntuulisia kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.