Hae
Riia Koivisto

Heleä ja kuulas iho meikinpohjustusvoiteella

*Sisältää mainoslinkkejä

Heleä ja kuulas iho – kiinnostaako?

Minulta kysytään jatkuvasti mikä on ohjeeni hehkuvan kauniiseen meikki pohjaan, ihoon jossa on ihanan luonnollinen glow?

Tuotteita on monia ja keinoja myös. Minulla on luotto tuote, jota olen käyttänyt töissäni jo useiden vuosien ajan. Jos jostain syystä unohdan hetkeksi tämän ihanuuden, palaan siihen aina uudelleen ja uudelleen. Ja lähes joka kerta asiakkaani, tai meikkituolissa istuva malli, kysyy, mikä olikaan tämä tuote jota juuri laitoit.

Sensai Glowing Base SPF 10 on klassikko, joka toimii niin meikin alla kuin sellaisenaankin. Tuote tuo iholle uskomattoman kauniin hehkun ja se sopii niin aikuiselle kuin nuoremmallekin kosmetiikan rakastajalle. Tämä valoa heijastava helmiäispigmenttejä sisältävä voide, luo iholle terveen sävyn ja mielettömän heleän ihon.

Heleä ja kuulas iho, tällä tuotteella se tulee. Voide on kosteuttava ja se sopii niin miehille kuin naisillekin. Käytän tämän meikinalusvoiteen alle joko seerumin, voiteen tai molemmat, ihon tarpeiden mukaan. Yksinään se riittää mielestäni vain satunnaisesti käytettynä.

Tämä on luotto tuotteeni ja tämä on IHANA!

 

Lue myös nämä:

Se kuuluisa ihon glow eli hehku, ja mistä sitä saa? + Arvonta Instassa!

Hehkua iholle pienellä vaivalla, kiinnostuitko jo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *