Hae
Riia Koivisto

Hehkua iholle pienellä vaivalla, kiinnostuitko jo?

*Sisältää mainoslinkkejä

Hehkua iholle pienellä vaivalla, kiinnostuitko jo?

Hehku, heleys, kuulaus, luonnollinen ja kaunis iho ovat avainsanoja tämän hetken meikkitrendeihin ihon suhteen. Minulle meikkaajana ne ovat olleet aina tärkeimpiä kriteerejä meikkipohjan teossa, niin itselleni kuin asiakkailleni.

Meikissä arvostan eniten kaunista ihoa, ja sitä pyrin aina tavoittelemaan. Ensin toki hyvällä ihonhoidolla ja sitten huolellisesti tehdyllä1 meikkipohjalla.

Sain muutama kuukausi sitten Skincity:lta MAKETHEMAKE -merkin uutuustuotteita testiin. Kokeilin jo silloin näitä heleyttäviä highlight-tuotteita ja nestemäisiä poskipunia, mutta ajan kanssa olen ihastunut niihin enemmän ja enemmän.

PGA Simmering Highligter on nestemäinen korostusväri, joka sopii käytettäväksi niin pohjameikin päälle kuin sekoitettavaksi meikkivoiteen sekaan. Hentoa ja ihanasti valoa heijastavaa helmiäistä sisältävä ohut fluidi tuo ihastuttavan glown iholle! Sävyjä on tarjolla vaaleasta tummaan ja itse tykkään leikitellä niin vaalealla sävyllä kasvojen korkeille kohdille, kuin tummemmilla auringon hehkua tuovalla väreillä varjostuksen tavoin. Kesällä aion testata laittaa Gloden Glory sävyä aurinkovoiteen sekaan ja antaa ihoni hehkua kilpaa auringon säteiden kanssa.

Omega LIquid Blush on mielettömästi pigmenttiä sisältävä nestemäinen poskipuna, joka sulautuu ihoon todella kauniisti. Se ikäänkuin sulaa ihoon, kun sen levittää ohuesti siveltimellä meikkivoiteen päälle. Reilusta pigmenttimäärästä riippumatta tuote on hyvin helppo levittää. Tärkeää on, että aloittaa maltillisesti ja lisää väriä tarvittaessa. Less in more – on tämän tuotteen kanssa hyvä vinkki! Nestemäinen puna on ohut laadultaan ja sopii siksi niin täydellisesti myös aikuisen naisen meikkiin.

Näistä MAKETHEMAKE:n hehkutuotteista on vielä sanottava bonuksena se, että niiden laatu on niin ohut, että ne eivät tee meikkipohjasta yhtään paksumpaa tai tunnetta, että iholla olisi jotenkin paljon meikkiä, päinvastoin. Näiden tuotteiden hento ja ohut koostumus mahdollistaa sen, että helposti ja vaivattomasti iho saa kaipaamaansa hehkua ja heleyttä, kevään ja kesän raikkaaseen meikkilookkiin.

Ehdottomasti testaamisen arvoiset ihanat tuotteet!

 

Lue myös nämä:

Itsestäänruskettava x 2, turvallista hehkua kevätiholle!

Iho ihanaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *