Hae
Riia Koivisto

Iho ihanaksi

Iho ihanaksi!

Nyt kun kesä vihdoin saapui, on kiva keventää meikin määrää ihan kunnolla. Suurimman huomioni annan aina meikatessa iholle. Kaunis, hoidettu iho on tae sille, että muukin meikki näyttää hyvälle.

Tässä kaksi aivan täydellistä tuotetta, joissa yhdistyy ihon hoito, heleytys sekä kevyt sävy. Rakastuin näihin molempiin, sekä yhdessä että erikseen käytettynä.

Avène Anti-Redness Unifying cream S F 30 on punoittavan ihon paras kaveri. Tämä ohut voide silottaa ja tasottaa, se häivyttää hetkessä ihon epätasaisen sävyn ja punoituksen. Korkea suojakerroin on täydellinen juuri nyt, sillä helposti punaiseksi lehahtava ihoni ei yleensä erityisesti pidä auringosta. Tuotteesta on saatavilla vain yksi sävy, joka mukautuu jokaiselle oman ihon sävyyn sopivaksi.  Tämä voide on couperosa iholle aivan luksus.

Avène Hydrance BB Rich Tinted hydrating cream on kosteusvoide jossa on mukana väri. Sama yksi väri sopii moneen ihon väriin. Tuote antaa uskomattoman ihanan hehkun iholle, siihen minäkin ihastuin!  Tämä BB-voide on IHANA!!

Tässä kuvassa olen meikannut ihoni käyttäen tätä komboa. Laitan näitä molempia jos haluan sekä suojaa auringolta, että hehkua, sekä kevyttä meikkiä iholleni.  Kumpi tahansa näistä toimii ihan sellaisenaankin, mutta itse huomaan käyttäväni näitä usein settinä.

Puuteria en käytä kuin luomille kevyesti ennen silmämeikin levitystä. Haluan antaa ihoni kiiltää kevyesti, silloin se näyttää ihanan luonnolliselta ja raikkaalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *