Hae
Riia Koivisto

Rusketus purkista kiinnostelee

En ole koskaan ollut mikään auringonpalvoja, ja koska minulla on paljon luomia joita säännöllisesti tarkkaillaan, en oikeastaan edes saisi ottaa aurinkoa. Vaalea iho on mielestäni kaunis ja en ole koskaan ollut erityisesti rusketuksen perään.

Mutta sääret. Ne haluan näyttää hameen tai shortsien alta hieman kauniimman sävyisenä kuin lakanan valkoisena. Ja niihin haluan todellakin käyttää itsestäänruskettavaa tuotetta. Purkkirusketus siis todellakin kiinnostelee.

Olen herkkä hajuille, ja kammoan perinteistä itsestäänruskettavan voiteen voimakasta hajua. Siksi tämä suihke kaarsi välittömästi kärkikaartiin, eli tätä käytän nyt! Ida Warg Self-tanning Spray suihke vartalolle on helppo, se ei haise, ei tahraa ja sen sävy on juuri sopiva myös vaalealle hipiälle. Ja tuote on tosiaankin tuoksuton.

Tämä vegaaninen tuote on helppo levittää kintaan avulla, ja sipaisenkin sen muutaman kerran viikossa sääriini suihkun jälkeen aamulla, ihan tuosta noin vaan. Väri on tasainen ja kaunis.

Sävy saapuu iholle noin 3 tunnin kuluttua levityksestä, joten eipä muuta kun suihketta hipiälle ja ihanan ruskeita sulosääriä esittelemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *