Hae
Riia Koivisto

Minä ja mun tyyli uusimmassa Kodin Kuvalehdessä

Minä ja mun tyyli uusimmassa Kodin Kuvalehdessä!!! 

Kun toimittaja Kaisa Virtanen soitti ja kysyi, suostuisiko ”Persoonallinen pukeutuja” -juttuun mukaan haastateltavaksi ja kuvattavaksi, kysyin ensimmäisenä kuka ottaisi juttuun kuvat. Koska työskentelen itse kameran toisella puolella, ja tiedän millaisista kuvista ja kuvaajista pidän, oli tämä minulle yksi tärkeimpiä päätökseen vaikuttavia asioista. Kaisa kertoi, että kuvat ottaisi Piia Arnould ja tämän jälkeen vastasin, että joo suostun! Piia on ihana kuvaaja ja tykkään tosi paljon hänen tavastaan kuvata.

Juttu kuvattiin meillä kotona ja Kaisan kanssa sovittiin etukäteen, että katson valmiiksi 6-8 asua. Kaikki vaatteet kuvissa ovat siis omiani, koska tässä haluttiin kurkistaa minun vaatekaappiini. Juttu idea tuntui heti kivalle, saisin olla kuvissa ihan oma itseni, omissa vaatteissa ja vielä oma tekemässä meikissä ja tukassa.

Tässä kuvassa minulla on todellinen luottovaate, koska tähän settiin pukeudun todella usein. Mekko on HM:stä tilattu aivan koronan alkuaikoina, glitter lenkkarit olen ostanut joskus muutama vuosi Tallinnasta ja farkkuliivi on kirppisostos ystävältäni.

Tämän mekon tilasin viime kesänä Zalandolta. Kukkapannan värjätyistä harsokukista sidoin itselleni kuvausta varten. Käytän juhlissa usein kukkakoristeita hiuksissa, koska niillä saa vanhastakin asusta aivan uuden näköisen pienellä vaivalla.

Tein kuvausta varten myös muutaman kiva kukkajutun. Tämä hiussolki on tehty aidoista kukista ja kuivakukista. Se on kuivaessaan aivan samannäköinen ja edelleen aivan käyttökelpoinen.

Kukkapanta on luotto asusteeni.

Kuvauspäivän meikki oli minulle tyypillinen, eli voimakas värillinen silmämeikki, eyeliner rajaus ja sininen ripsiväri. Huulien sävyjä vaihtelin asujen mukaan.

Nämä ihanat jouluruusut ostin kotiin kuvauspäiväksi. Ne eivät tainneet päästä kuviin, mutta ilahduttivat minua pitkään kuvausession jälkeen.

Kuvissa oleminen on yllättävän raskasta. Olin kuvausten jälkeen aivan poikki. Olen kuitenkin tottunut tekemään tätä työkseni, mutta on todellakin erilaista olla kameran toisella puolella. Tällä kertaa pidin huolen omasta lookistani; meikistä ja tukasta, vaatteista, kodista, kukista ja yritin vielä olla luonteva kameran edessä.

Väsymyksestä huolimatta, oli kivaa!

Luotin Kaisaan jutun kirjoittajana täysin, ja olin niin onnellinen että hän sai jutusta minun ääneni kuulumaan. Se on hyvän toimittajan merkki. Piian ottamat kuvat ovat kauniita, ja minä näytän niissä itseltäni.

Kiitos Kaisa kun pyysit minua mukaan heittäytymään! Kiitos Piia! Kiitos Kodin Kuvalehti!

 

Lue myös nämä:

Tyylijuttuja, kirppislöytöjä ja shoppailuhaaveita

Mun tyyli – denim rakkautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *