Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Se kuuluisa ihon glow eli hehku, ja mistä sitä saa? + Arvonta Instassa!

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Hehku. Glow. Se kuuluisa ihon heleys, ja mistä sitä saa? Kysymys, jonka kuulen meikkaajana hyvin usein.

Lehtikuvien malleilla iho hehkuu kuin siinä olisi vain auringon säteiden tuoma glow. Punaisen maton -meikkilookit viimeistellään tuotteilla, jotka saavat ihon näyttämään ah, niin täydellisille mutta ei enää ( onneksi ) niin paksusti meikatulle. Jo pidemmän aikaa muodissa on ollut kuulas ja hehkuva iho, look jota jokainen meistä haluaa varmasti tavoitella.

Monissa highlight tuotteissa saattaa olla liikaa kiiltoa tai jopa glitteriä aikuisen naisen makuun. Jos iholla on yhtään epäpuhtauksia, pikkuvirheitä tai juonteita, saa korostusvärien kanssa olla muutenkin varovainen. Tämän takia oikeanlaisen tuotteen valinta on tärkeää. ”Less is more”, on tässäkin kohtaa se oppi, jota minä ammattilaisena haluan asiakkailleni opettaa.

Ofra Hightlighter Glow Up Palette, kaunokki, upeus! Kulttituote, joka nostaa hehkutuotteen termin aivan omalle tasolleen. Korostuspaletista löytyy sävyt ruusukullasta helmenvaaleaan, sunkissed sävyyn ja kylmien ja lämpimien sävyjen sulavasointuiseen harmoniaan.

Tämän korostuspaletin sävyillä voi loihtia sen täydellisen glown koko kasvoille. Sävyt sopivat niin korostuksiin kuin silmämeikiksi ja niitä voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa keskenään.

Laittamalla voidemaisen luomivärin silmämeikin alle, ja lisäämällä näistä väriä siihen päälle, syntyyn mielettömän upea ja heleä nude silmämeikki.

 

Klikkaa itsesi instagramin puolelle ja osallistu siellä arvontaan! Voit voittaa 50 € lahjakortin Oletkaunis.fi verkkokauppaan, ja tilata sillä vaikka juuri tämän ihanuuden itsellesi. Lue osallistumisohjeet Instasta näiden kuvien alta, kommentoi viestikenttään feedissa ja olet mukana arvonnassa.

 

Lue myös nämä:

Saako aikuinen nainen käyttää meikissä helmiäistä ja muut usein kysytyt kysymykset

Auringon hehkua iholle!

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *