Hae
Riia Koivisto

Kuorintavoide kasvoille – mun suosikki just nyt!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuorintavoide kasvoille, etsitkö vielä omaa suosikkiasi?

Minä olen löytänyt oman kuorintavoide suosikkini jo kauan aikaa sitten, mutta rakastunut siihen taas uudelleen. Tai siis ihoni on rakastunut siihen. Eikä suotta, sillä tämä tuote on niiiiiin hyvä!

Olen ennenkin hehkuttanut japanilaista V10 Plus – kosmetiikka sarjaa.  Tämä Vesipohjainen kuorintageeli kasvoille on todellinen ihoni tähti tuote tällä hetkellä!

Ihoni on super kuiva, mutta koska se on myös äärimmäisen herkkä reagoimaan kaikkeen, hoidan sitä hyvin mutta vain muutamalla luottotuotteella. Olen arka testaamaan uusia tuotteita iholleni, koska se ärtyy, punottaa ja kutisee, jos tuote ei ole minulle sopiva. Työssäni tämä asettaa hieman haasteita, koska olisi ihana testailla ihonhoitotuotteita enemmänkin. Olen ehkä osani tehnyt testailun suhteen, sillä ennen kun sain lapset, pystyin käyttämään mitä vaan iholleni ja käytinkin! Testasin kaikkea mahdollista ja ylihoidin ihoani, jonka seurauksena tilanne on tänä päivänä se mikä on.

Kuorin ihoni yksi-kaksi kertaa viikossa. Lähinnä sen mukaan miten muistan, ja miltä iho tuntuu. Kun kuorin ihoni, tunnen miten sen pinta muuttuu hetkessä pehmeämmäksi ja iho on vastaanottavaisempi seerumia ja kosteusvoidetta ajatellen. Ihon väri on heti kirkkaampi ja pinta pehmeämpi.

Tämä kuorinta on erilainen kun mikään muu aiemmin testaamani tuote. Geeli levitetään puhtaalle kuivalle iholle ja annetaan kuivahtaa hetken. Tämän jälkeen iho kuoritaan pyörittelevin liikkein ja kuollut ihosolukko irtoaa vaaleina hiutaleina pois! On jotenkin koukuttavaa nähdä tuotteen teho konkreettisesti!! Tämän jälkeen kasvot huuhdellaan ja kuivataan pyyhkeeseen. Tunne iholla on raikas, kostean tuntuinen ja ihanan puhdas! Rakastan!

Suosittelen kaikille säännöllistä kuorintaa kasvoille. Meikkivoide asettuu iholle kauniimmin ja sulautuu ihonmyötäiseksi helpommin kun iho on kuorittu ja kosteutettu. Säännöllisesti kuorittu, hoidettu iho on hehkuva ja kaunis.

Lue myös nämä:

Yksinkertainen ja tehokas ihonhoito; herkän ihoni kulmakivet

V 10 Plus – ihonhoitotuotteita Japanilaisella osaamisella niin naisille kuin miehillekin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *