Hae
Riia Koivisto

Luonnonkosmetiikka CC -puuteri, highlight -ja aurinkopuuteri samassa paletissa

Luonnonkosmetiikka CC-puuteri, highlight ja aurinkopuuteri samassa paletissa! Silkkaa täydellisyyttä, sanon minä! 

Yksi suosikki luonnonkosmetiikka merkeistäni on kautta aikojen ollut Dr. Hauschka. Olen tehnyt sarjan kanssa paljon yhteistyötä vuosien varrella. Jotkut tuotteet ovat tulleet jäädäkseen meikkipakkiini, joitain kausituotteita olen jäänyt kaipaamaan, ja jotkut taas ovat unohtuneet.

Aina kun palaan Dr. Hauschkan pariin, ihastun sen tuoksuun uudelleen ja uudelleen. Se tuo minulle muistoja, joista pidän.

CC-puuteri on ollut yksi suosikkini meikki pakissa jo vuosia. Oikein harmitti, kun tajusin etten ole muistanut tätä mahtavaa tuotetta teille hehkuttaa. Tykkään käyttää tätä puuteria kuvauksissa korjailuun, koska sen tuoma sävy antaa iholle erityisen heleyden, se poistaa kiillon iholta kauniisti eikä tee ihosta liian puuterista. Tämä eri sävyjen harmonia taittaa iholta punoitusta ja tuo raikkautta ja hehkua hipiälle. Tuote sopii niin naisille kuin miehillekin.

Dr.Hauschkan aurinkopuuterissa on super hyvä sävy! Se antaa iholle lämpöä, mutta ei ole liian päälle liimatun näköinen vaaleallakaan iholla. Aurinkopuuterin kevyt koostumus on helppo häivyttää. Se sopii meikki pohjan päälle tuomaan iholle auringon hehkua, kuin myös koko kasvoille tekemään päivettyneen ja raikkaan ilmeen.

Highlighter Illuminating korostusväri on hienostunut ihon heleyttäjä, Se sopii myös vaaleaksi luomiväriksi täydellisen luun vaalean sävynsä ansiosta.

Näitä kaikkia tuotteita saa erikseen omissa paleteissaan, mutta nyt on tarjolla TÄYDELLINEN Dr. Hauschka paletti -limited edition, jossa nämä kolme huipputuotetta on samassa setissä. Parasta tässä on pakkauksen pieni koko, sillä jos tässä joskus vielä matkustetaan, on tämä varmasti tuote, jonka pakkaan meikkipussiini matkalle mukaan. Niin mahtavan kompakti tämä pakkaus on.

 

Lue myös tämä:

Luonnonkosmetiikka tärpit by Fabriiak

Yksi kommentti

  1. Miia Suvi kirjoitti:

    Ihana vinkki! Monikäyttöiset tuotteet best!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *