Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Kevyitä, kauniita, kotimaisia Coruu -koruja + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Coruu

Kotimaisia Curuu -koruja, niin kauniita ja kevyitä!

Coruu on kotimainen koruvalmistaja, jonka valikoimista löytyy ihan mielettömiä design koruja! Puusta ja silikonista valmistetut korut on tehty Suomessa ja niiden graafinen muotokieli sai minut heti pauloihinsa.

Kun sain yhteistyö ehdotuksen tämän Suomalaisen koru valmistajan kanssa, menin oitis verkkokauppaan katsomaan millaisista koruista on oikein kyse. Ihastuin! Ja myönnän, että löysin niin monet ihanat korvikset, etten lopulta osannut päättää mitkä todella haluaisin. Kotimaisia Coruu -koruja voisi nimittäin ostaa helposti useammat kerralla!

Näihin Ougi -korviksiin silmäni tarttui ensimmäisenä. Uugi tarkoittaa japaniksi viuhkaa, ja sehän näistä tulee mieleen!

En vielä kuvan perusteella voinut käsittää, miten kevyistä koruista todella olikaan kyse! Nämä litteät, suurikokoiset korvakorut eivät paina yhtään, eivätkä häiritse silmälasien käyttäjää kevyen tunteensa vuoksi. Tilasin mustat ja valkoiset, ja siniset jäivät vielä odottamaan.. Ehkä tilaan ne kesäksi.

 Reina -korvakorut ovat kivan kompaktin kokoiset ja näitä tulen varmasti käyttämään paljon. Reina tarkoittaa espanjaksi kuningatarta, ja sehän sopii minulle!

Materiaali on mahtava myös herkkähipiäisille, sillä se ei allergisoi ja korut on super helppo pitää puhtaana vedellä ja saippualla.

Double Elea -korvakorujen mielettömät värit saivat minut melkein sekoamaan! Näissä korvakoruissa on nimittäin mahdollista valita itse haluamansa värit. Päädyin punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmään, koska en käytä punaista juurikaan vaatteissa. Tykkään yhdistellä korujen ja asusteiden värejä niin, että ne eivät välttämättä mätsää toisiinsa.

Olen super tyytyväinen tähän väripariin, se on ihana oranssin punaisen huulipunan kanssa.

Kivihelmi -rannekorut ovat ihanan raskaan tuntuiset ja helppo yhdistää mihin vaan asuun. Tilasin mustat ja tummanvihreät korut, koska ajattelin niiden sopivan mihin tahansa vaatteeseen. Nämä Kivihelmi -rannekorut tulevat Kaukoidästä, kaikki muut Coruun -korut ovat suomalaista käsityötä.

Luonnonkiven sanotaan värähtelevän hyvää energiaa kantajalleen. Vihreän akaattikiven uskotaan tuovan onnea, mustan onyx-kiven uskotaan antavan voimaa, sitkeyttä ja kestävyyttä vaikeissa tilanteissa.

Koodilla RIIA20 saat 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Coruu -verkkokaupasta. Koodi on voimassa 31.12.2022 asti.

Käy katsomassa Istagramista uusin Reels.

Kaupallinen yhteistyö: Coruu

Yksi kommentti

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Coruulla on myös ihania Muumi-koruja. Itselläni on Mymmeli-korvikset ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *