Hae
Riia Koivisto

Pidennykset ovat täällä taas!

Pidennykset ovat täällä taas!

Palvelu saatu.

Kuten ehkä muistatte, kerroin vähän aikaa sitten, että olen taas alkanut haaveilemaan pitkästä tukasta. Tykkään hiusten muutoksesta ja en jumiudu pitkäksi aikaa samaan lookkiin. Vaihtelu sopii persoonaani ja etenkin näin poikkeus aikana, koen tarvitsen jotain piristystä elämääni.

Laitoin viestiä Niinalle Salon Frisettiin, lähetin kuvani ja kysyin, saako polkka mittaiseen tukkaani laitettua Great Lenghts -pidennyksiä vielä, vai pitääkö hetki vielä odotella ja kasvattaa kutreja. Vastaus oli, että tähän pituuteen. voi jo nyt laittaa pidennykset.  Varasin ajan oitis.

Aikataulutin pidennys ajan oman kampaaja-aikani mukaan, koska halusin, että hiusten väri on kunnossa ennen lisä tukan laittoa.

Minulla oli mukana pari malli kuvaa, joista lähdettiin liikkeelle. Suurin toiveeni oli, ettei lisä hiuksia ole liian paljon, eikä tukka ole liian pitkä. Väri valittiin yhdessä, ja päädyttiin samaan sävyyn, joka minulla oli aiemminkin ollut. Kaunis puhdas vaalea toimii hyvin nykyisen hiusten sävyni kanssa.

Niina on ammattitaitoinen ja pikkutarkka kampaaja, jonka käden jälkeen luotan täydellisesti. Jo aiemmat kerrat olivat todistaneet, että tämän ammattilaisen penkkiin istun mielelläni toisenkin kerran.

Jo valmiiksi sovimme, että Niina leikkaa tukan, mutta kun olen elänyt uuden lookin kanssa hetken, käyn omalla kampaajallani Aunella vielä tarpeen mukaan leikkauksessa. Aune tietää tyylini niin hyvin, että uskaltaa tarvittaessa leikata myös pidennys hiukset lyhyemmiksi. Aunen valtti on se, että hän tekee tavallisten asiakkaiden lisäksi töitä paljon tv -ja leffa tuotantojen kanssa, rakentaa rooleja maskeeraajien toiveiden mukaan ja luo uusia hiustyylejä näyttelijöille. Hänen ammattitaitonsa on huikea!

Neljän ja puolen tunnin kampaajalla istumisen jälkeen uusi tukkani näyttää tältä! En voisi olla enempää innoissani uudesta lookista! Tuskin maltan odottaa, että pääsen taas laittamaan pitkää tukkaa. Haluan heti ostaa uusia pinnejä ja pantoja, fiilistellä hiuksia huivien kanssa, ja käyttää erilaisia muotoilu rautoja ja kihartimia!

Kiitos Niina ja Salon Friset! Olen super fiiliksissä!

Lue myös nämä:

Miksi otin Great Lengths -pidennykset?

 

Uusi tukka kiinnostaa ( taas )

5 kommenttia

  1. Eevi kirjoitti:

    Ihanat pidennykset taas? Luonnolliset eikä liian pitkät, muutos aikaisempaan lookkiin tyylikkäästi tehty.
    Kivaa viikonloppua?

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos! Tykkään kovasti näistö, voi olla että vähän otetaan pituutta vielä pois, mutta totuttelen ensin hetken.

  2. jenny kirjoitti:

    Tosi tyylikäs. Mikä on sun hiustesi oma väri? mä olen vaalentanut omiani kauan ja nyt päätin että menen seuraavaksi kampaajalle kesällä kun täytän 40v… voi olla että joudun lipsumaan päätöksestäni

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Mun oma väri on tummentunut vuosien saatossa, mutta on edelleen sellainen aika harmaa varpunen osastoa. Viihdyn tässä vaaleassa tosi hyvin kyllä!

  3. Pia Luukkonen kirjoitti:

    Valitsin sinut koulutehtävääni ja lukiessani blogiasi minut valtasi joku ihana tunne. Sinusta välittyi rauhallisuuden, kokeilun haluisuuden sekä räväkkyyden sekoitus. Sivusi on erittäin kauniiksi ja helppolukuiseksi tehty. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *