Hae
Riia Koivisto

Ihanat kirppislöydöt

Ihanat kirppislöydöt!

Poikkesin tänä aamuna pitkästä aikaa Kierrätyskeskukseen. Vein lapset dagikseen ja kouluun, ajoin viemään viikko kimpun asiakkaalle kaupunkiin, ja matkalla takaisin kotiin, kurvasin Kierrätyskeskukseen. Kotitoimisto päivänä voi vähän poiketa normaalista työrytmistä.

Mulla oli sellainen kutkuttava tunne, että tänään löydän jotain ihanaa. Varsinaisesti en etsinyt mitään, mutta sisustus esineet, astiat ja maljakot ovat tavaroita, joita aina kirppiksiltä katson. Erilaiset lautaset ja tarjottimet ovat myös aina kiinnostavia, koska niiden päällä voi kuvata kosmetiikkaa blogia ja instaa varten, ja sen jälkeen hyötykäyttää sisustusesineinä kotona tai FABssa.

Tämä suloinen pieni maljakko maksoi 2 €. Laitoin siihen oksan kuivattua keltaista ihmeköynnöstä ja nostin maljakon työhuoneen hyllylle muiden kuivakukkien kaveriksi.

Ihastuin näihin kivisiin pieniin laseihin heti kun näin ne. Lasit saapuivat hyllylle samaan aikaan kun minä astuin Kierrätyskeskuksen ovesta sisälle. Sanoin myyjälle, että ei tarvitse asetella niitä enää, koska ne on jo myyty. 2 € kappale hinta oli näistä mielestäni super. Aion tehdä näihin jossain vaiheessa pienet kukka-asetelmat, ja kuvata näiden kanssa kosmetiikkaa.

Samantyylinen, konjakki lasin mallinen kivinen lasi tarttui myös mukaan samalta paikalta. Vihertävä sävy on todella kaunis. Tämä on ihana ihan sellaisenaankin, sisustus esineenä. Hinta oli 5 €, olisin niin toivonut, että näitä olisi ollut useampi kappale!

Lasinen kannellinen rasia oli niin kaunis, etten voinut vastustaa sitä. Näitä oli itseasiassa kaksi, mutta tämä ostamani maksoi 7€, toisessa hintalappu oli 12 €, vaikka eroja en niissä nähnytkään. Rasiasta tuli säilytys paikka korviksille ja muille tärkeille koruille.

Oletko sinä tehnyt ihania kirppis löytöjä viime aikoina?

 

Lue myös nämä:

Sisustusintoa, kynttilärakkautta ja kynttilänjalat Kierrätyskeskuksesta

Suloinen kirppislöytö

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *