Hae
Riia Koivisto

Mun suosikkikorut ( ja olispa juhlat! )

Suosikkikorut!

En ole pitkään aikaan ulkoiluttanut korujani, koska korona. Mun suosikkikoruni kaipaavat jo juhlia! Voisin toki käyttää näitä myös arkena, mutta minulle korujen pukeminen päälle on osa juhlaan valmistautumista. Kun sain silmälasit muutama vuosi sitten, aloin käyttämään vähemmän korviksia. Käytän arjessa vaan pieniä nappeja. Juhliin on sitten ihana pukea korvikset, jotka sopivat asuun ja täydentävät kokonaisuuden.

Mun suosikki korvikset ovat nämä Miia Magian Beam -korvikset. Ostin nämä vihreät kaunokit itselleni Klaus K:ssa järjestetystä tapahtumasta, jossa olin töissä opettamassa kukkapantojen tekemistä. Tapasin Miian siellä ensimmäistä kertaa. Ihan kun olisimme tunteneet toisemme pidempäänkin, niin kivaa oli höpötellä kaikesta. Ihastuin Miian koruihin ja olisin voinut ostaa vaikka kuinka monet niistä.

Koska valitsin aina nuo samat vihreät korvikset juhlaan, toivoin mieheltäni samoja korviksia pidempinä ja kirkkaina versioina joululahjaksi. Ja pukki kuuli toiveeni..

Sain myös Miialta paketin jouluksi, jossa oli kirkkaan siniset Beam korvikset. Nyt minulla on valinnanvaraa väreistä näistä suosikeistani aina fiiliksen mukaan.

Rakastan silmä koruja! Minulla on monet erilaiset korvikset joissa on silmä, tämä ihana sormus ja kaulakorukin. Jos jotain ostan matkoilta ( ennen koronaa siis.. ) niin koruja. Korut johdattavat minut ihanasti takaisin reissujen tunnelmaan ja korujen muodossa tulee mieleen ihania muistoja matkoilta.

Sormuksen ostin Kreikasta ja tykkään siitä, kun se on niin siro. Korvikset ovat Las Palmasin matkan löytö vintage kaupasta.

Koruni ovat joko pieniä ja siroja tai suuria ja näyttäviä. Nämä näyttävät sormukset ovat kaikki reissuostoksia, ja käytän niitä joko kaikkia kerralla tai vain yhtä fiiliksen ja asun mukaan.

Onko sinulla suosikki korua ja jos, niin mitä muistoja se tuo sinulle?

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Kiva tyyli sulla koruissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *