Hae
Riia Koivisto

Kotimaista käsityötä ja ihania korviksia

Kotimaista käsityötä ja ihania korviksia! Arvostan käsillä tekemisen taitoa aivan valtavasti. On aivan mahtavaa, että tänä päivänä on tarjolla mitä upeampia koruja; korviksia, kaula -ja rannekoruja jotka joku on omilla käsillään tehnyt. Parasta näissä koruissa on yksilöllisyys, ja se, ettei samanlaisia koruja kävele joka päivä vastaan. Näissä kun kyseessä ei ole mikään massatuotanto.

Olen saanut kolmelta upealta naiselta lahjaksi korviksia, joita rakastan. Minulle korut ovat osa tyyliäni ja kokonaisuutta. Käytän koruja, joissa viihdyn, jotka eivät ole liian raskaita ja joissa minulla on oman oloinen fiilis.

Kotimaista käsityötä on upeaa kantaa yllään.

Nämä ihanuudet ovat Riemupuoti -nimisestä Kuopiolaisesta yrityksestä. Näistä molemmat korvikset ovat kooltaan melko isoja, mutta ihanan kevyitä käytössä.

Korvakorut ovat kuin minulle tehtyjä. Sinikukalliset ovat niin upeat, että voisin käyttää niitä vaikka joka päivä.

O.D.D.L.A.D.Y eli Hanna on lähettänyt minulle pariinkin otteeseen koruja, joista on tullut todellisia luottokoruja.  Nämä kuvan siniset korvikset tilasin itselleni kun näin niiden kuvan Hannan instassa.

Kukka korviksia minulla on jo kolmet, eri väreissä ja koossa. Käytän niitä sekä arjessa että juhlassa. Niiden keveys toimii mielestäni tosi hyvin myös silmälasien kanssa.

Miia Rantala tekee näyttäviä ja värikkäitä korviksia, joihin ihastuin ensisilmäyksellä. Tilasin itselleni kahdet pienet ja Miia halusi antaa minulle vielä isommat, neon värillä kuorrutetut. Värivaihtoehtoja oli niin valtavasti, etten kertakaikkiaan osannut päättää mitkä ostaisin. Sanoin Miialle, että hän voi valita minulle sopivimmat.

Nämä kuvissa  näkyvät ovat ne pienemmät ja juhlissa käytän isompia versioita näistä samoista korviksista.

 

Oletko sinä korvakoru tyyppi ja jos, niin mistä yleensä ostat koruja?

 

Lue myös nämä:

Minä ja mun tyyli uusimmassa Kodin Kuvalehdessä

Mun suosikkikorut ( ja olispa juhlat! )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *