Hae
Riia Koivisto

Kosmetiikka rakastajan joulukalenterit!

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulukalenterit! Kosmetiikan rakastajille on tarjolla aivan mielettömiä joulukalentereita.

Joulukalenterin voi valita oman lempi brändin mukaan tai hankkia kalenterin, jossa on useita merkkejä. Kun ostaa itselleen jouluyllätyksen kalenterin muodosssa, riittää siitä iloa pitkäksi aikaa vielä joulun jälkeenkin.

TÄSSÄ MINUN KALENTERI SUOSIKKEJANI:

The Body Shop Share Love & Joy Ultimate joulukalenteri pitää sisällään 25 yllätystä, vartalolle, kasvoille, suihkuun, kylpyyn, kasvoille ja hiuksille. Tämä monipuolinen kalenteri on sisällöltään yli 300 € arvoinen, mutta maksaa 149 €.

Kalenteri on kaunis ja se sopii laitettavaksi hyvin paraatipaikalle, koska on itsessään jo kuin joulukoriste.

Essie Adventtikalenteri on oikea kynsien lakkaajan unelma. Tässä olisi muuten oiva tapa uusia koko kynsilakka kokoelma kerralla! Tämä voisi olla myös täydellinen ostos perheelle, jossa on monta kynsien lakkaajaa. Jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki väri luukkujen takaa.

Essien kynsilakat ovat super laadukkaita ja pysyvät hyvin kynsissä. Sarjassa on myös muita kynsien hoitotuotteita, joita luukkujen takaa saattaa myös löytyä.

Glossybox Adventtikalenteri on niin kaunis! Huikean kalenterin arvo on yli 530 €, mutta itse kalenteri maksaa 129 €. Glossiena kirjautuneena on kalenterista mahdollista saada 30 € alennus.

Joulukalenteri sisältää niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteita. Jos mikään tietty brändi ei ole sinulle must, löytyy tämän kalenterin sisältä useiden eri merkkien tuotteita. Kaunis laatikosto sopii joulun jälkeen hyödynnettäväksi meikkien säilytykseen mainiosti.

Nivean Advent Calendar joulukalenteri on klassikko!

Sen sisältä löytyy niin ihonhoito -kuin vartalonhoitotuotteita, sekä pieniä arjen hemmotteluun sopivia tarvikkeita. Jouluyllätykset löytyvät sekä Nivean että Labellon tuotekategorioista. Adventtikalenterin hinta on noin 55€ ja sen voit tilata esimerkiksi täältä.

Invisibobble Adventtikalenteri on edullinen ja tosi kiva kalenteri joko itselle tai lahjaksi.

Hankin tämän tyttärelleni, koska hellävaraisia ja laadukkaita hiuskoristeita ei pitkähiuksisella daamilla voi olla koskaan liikaa. Kalenteri on kivan hintainen,  29,50 € ja  kynnys sen hankkimiseen oli ainakin minulla melko matala.

NYX Gimme Super Stars joulukalenteri on meikkien rakastajan unelma. Kasvoille, silmille ja huulille sopiva meikkituote löytyy jokaisesta 24:stä luukusta joko pienois -tai normaalikokoisena.

NYX on meikkisarjana rohkea ja aina trendien aallon harjalla. Tämän kalenterin sisältöä odotan itse tosi paljon, sarjassa on niin paljon huippu tuotteita. Kalenterin hinta on noin 80 €.

#tuotteetsaatu

 

Aiotko sinä hankkia itsellesi kosmetiikka joulukalenterin? Ja jos niin mikä houkuttelee sinua eniten?

 

Lue myös tämä:

Jouluvalmisteluja ja kranssirakkautta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *