Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

V 10 Plus – ihonhoitotuotteita Japanilaisella osaamisella niin naisille kuin miehillekin

Kaupallinen yhteistyö: V 10 Plus

V 10 Plus – ihonhoitoa Japanilaisella ammattitaidolla ja osaamisella. 

Tässä on sarja, joka tarjoaa ihonhoitoa ihon erityistarpeiden mukaan, yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Japanilainen ideologia ihonhoidossa on, että iho on kaunis, puhdas, kirkas ja heleä, hyvällä ja yksinkertaisella hoidolla jo ilman meikkiä.

V 10 Plus -tuotteet ovat osuvia joululahjaksi, koska ne sopivat myös herkälle iholle. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, mineraaliöljyjä eivätkä väriaineita. Tuotteet  sopivat niin naisille kuin miehille lahjaksi.

Täydellinen paketti pukinkonttiin olisi:

  • Ceramide Cleansing Gel -puhdistusgeeli , sopii päivittäiseen puhdistukseen ja vesiliukoisen meikin poistamiseen. Vaikka kyseessä on geeli, se on erinomainen myös atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle. Riittoisa tuote kestää käytössä pitkään. Sen kosteuttava koostumus saa ihon raikkaan ja virkeän tuntuiseksi.

  • Water Based Peeling -kuorintageeli on tuote, jota olen itse käyttänyt jo vuosia. Se sopii silloinkin, kun iholla on ongelmia, jos iho on kuiva, kutiseva, herkkä tai jopa akne. Tämä kirkastava ja kosteuttava kuorintageeli on yksi tehokkaimmista joita tiedän, ja samalla myös hellävaraisimmista.

  • Deep Moist Gel -kosteusgeeli on neljää erilaista hyaluronihappoa sisältävä kosteuskylpy iholle. Tämä tuote sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai esimerkiksi sarjan oman seerumin kanssa. Geeli sopii loistavasti myös meikin alle. Se on ihanteellinen myös miehille, koska se imeytyy hetkessä ja jättää kostean mutta mukavan mattaisen pinnan iholle.

Minimalistista  J-Beauty-ihonhoitosuuntausta edustava V10 Plus -sarja on myynnissä apteekeissa, Sokoksissa ja Emotion-myymälöissä.

 

Kaupallinen yhteistyö: V 10 Plus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *