Hae
Riia Koivisto

Pakkanen ja sähköiset hiukset – mikä avuksi?

Sähköiset hiukset -mikä avuksi? Talvi, pakkanen ja pipot saavat usein tukan sähköistymään ja kaipaamaan extra kosteutta ja hoitoa.

Apu sähköisyyden taltuttamiseen on helppoa.

Ensinnäkin, suosi hatuissa luonnonmateriaaleja ja sano heipat keinokuiduille. Keinokuidut lisäävät hiusten sähköisyyttä vielä pakkastakin enemmän, joten ostamalla laadukkaan pipon, menetät hermojasi tukan suhteen aika paljon vähemmän.

Käytä kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta,  hius tyypillesi sopivinta. Ota käyttöön myös hiusnaamio, vaikka kerran viikossa käytettäväksi. Unohda vanhat vinkit naamion vaikuttamisesta saunan lämmössä, vaikka toki voit ajoittaa hiusnaamion tekemisen saunapäiväksi. Levitä naamio pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 10-20 minuuttia tuotteen ohjeiden mukaan ja huuhtele pois. Itse teen tässä vaiheessa aina vartalon -ja kasvojen kuorinnan, sheivauksen ja sitten voinkin jo pestä naamion hiuksista pois.

Suihkutettava hoitoaine on sähköisen tukan pelastaja!

Label m. sarjasta löytyy kaksi omaa suosikkiani, joiden nimeen vannon, ja joita suosittelen myös asiakkailleni.

Diamond Dust Leave-In Conditioner on kuivien kutrien pelastaja. Se antaa hiuksille mielettömän kiillon, vie pois sähköisyyttä ja nopeuttaa hiusten kuivumista. Tukka on helpommin kammattavissa ja käsiteltävissä. Tuotetta voi joko suihkuttaa pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin kauttaaltaan ja harjata läpi, tai käyttää hiusöljyn tavoin sivelemällä se käsin hiusten pintaan silottamaan hiuksia.

Protein Spray on kuin hiuksille suihkutettava kosteus kylpy! Suihke vähentää hiusten huokoisuutta ja poistaa super hyvin sähköisyyttä. Hienon hieno suihke sopii suihkutettavaksi kevyesti jopa kuiviin hiuksiin, kastelematta niitä. Kevyt koostumus sopii kaikille hius tyypeille. Tämä tuote on minun oma lemppari, jota ilman hiukseni eivät oikein voi elää. Bonusta on, että tuotteessa on myös UV-suoja.

 

Hiusnaamion aika on nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *