Hae
Riia Koivisto

Ammattilaisen vinkit meikkipussin päivitykseen juhlakautta ajatellen

Ammattilaisen vinkit meikkipussin päivitykseen juhlakautta ajatellen, kiinnostaako?

Onko juhlameikki tai pikkujoulumeikki erilainen kun meikkisi yleensä? Haluatko satsata siihen ja tehdä jotain spesiaalia, joka vaatii ehkä uusia kosmetiikka ostoksia ja pientä treeniä meikin osalta?

Tässä muutamat ammattilaisen vinkit meikkipussin päivitykseen, kohti juhlakautta mentäessä.

  • Panosta hyvään meikkivoiteeseen. Sellaiseen, jonka tiedät pysyvän ihollasi hyvin ja joka kestää pidemmänkin illan ilman sen kummempaa korjailua
  • Pohjusta silmämeikki joko voidemaisella luomivärillä tai luomivärin pohjustus tuotteella. Tee silmämeikki huolellisesti niin, että luomen iho on samettisen tuntuinen, puuterinen eikä yhtään nihkeä. Näin silmämeikki tulee pysymään koko pitkän illan paikoillaan. Edullinen pohjustus tuote joka todellakin toimii on Wet´n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer . 

  • Haluatko lookkiin irtoripset? Naku Lashes irtoripsissä on paljon kauniita vaihtoehtoja, ja ne ovat helpot kiinnittää. Nakulta löytyy myös aikuisen naisen meikkiin sopivia malleja,, jos ei halua ripsistä liian övereitä. Omat suosikkini ovat Like a Dream -nimiset ripset.
  • Jos käytät voimakasta huulipunaa, panosta huulipunan pohjustus tuotteeseen. Huultenrajauskynä pysyy näin paikoillaan eikä karkaile juonteisiin ja puna levittyy huulille tasaisesti ja kauniisti.

Vinkki! Harjoittele meikkiä muutaman kerran ehkä juhlia. Testaa meikkiä  illalla ennen meikkien pois pesua ja nukkumaan menoa. Näin ei ole mitään väliä onko meikki liian voimakas päiväksi tai onnistuuko se täydellisesti vai ei. Kun meikkiä on treenannut pari-kolme kertaa, se on helppo toteuttaa juhlapäivänä ja onnistuu varmasti!

 

Lue myös nämä postaukset:

5 vinkkiä miten saat silmämeikin kestämään

Pitkäkestoinen huulimeikki. Tämä klassikko ei petä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *