Hae
Riia Koivisto

Hiusnaamion aika on nyt!

Hiusnaamion aika on nyt!

Nyt jos koskaan on aika hoitaa hiuksia! Hiusnaamion aika on nyt! Syksyllä, talvea odotellessa kutrit kaipaavat lisää kosteutta, latvat hapsottavat ja tukka sähköistyy helposti hatun alla.

Ihana Ida Warg Repair Hair Mask on 100% vegaaninen ja sen koostumus on täydellisen kermainen. Tuote sopii kaikille hiuslaaduille, se kosteuttaa ja rakennepaikkaa, eikä tee tukasta raskaan tuntuista. Sen tuoksu on huumaava, ah. Mutta tuoksussa parasta on, että se ei jää hiuksiin pitkäksi aikaa, vaan jättää ihanan vain pehmeän tunteen ja pienen tuoksun kutreihin.

Kampaajana suosittelen hiusnaamiota käytettäväksi noin kerran viikossa. Itse teen naamion aina saunan yhteydessä viikonloppuna, kun on enemmän aikaa läträtä suihkussa. Sunnuntai menee minulla muutenkin täysin laittamattomalla lookilla, joten edellisenä iltana naamioidut hiukset saavat lepäillä rauhassa ilman mitään muotoilutuotteita. Vaalennetut kutrini kaipaavat todellakin tätä extra hoitoa kerran viikossa.

Annostele hoitonaamiota aina vain tarvittava määrä, mieluummin liian vähän kuin liian paljon. Liikaa shampoota tai ihan tavallistakin hoitoainetta latistaa turhaan tukkaa. Voit myös laittaa naamion vain latvoihin, jos ne ovat hiuksissasi se kohta, joka kaipaavat eniten hoitoa.

 

Käytätkö naamiota hiuksiin säännöllisesti vai vaan silloin kun hiuksesi janoavat erityistä hoitoa?

 

Kirkastusta blondeille hiuksille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *