Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Unelmien meikkipeili

Kaupallinen yhteistyö: Babyliss

Unelmien meikkipeili!

Peili on meikkien rakastajan yksi tärkeimmistä työvälineistä valon, siveltimien ja meikkituotteiden lisäksi. Peili on meikkaajan paras kaveri ja sen merkitys on todella tärkeä, niin ammattilaiselle kuin tavallisellekin meikkaajalle.

Babyliss Ultra Slim Slim Beauty Mirror -meikkipeili on todella kaunis!

Sen ruusukultainen väri on niin nätti, että itse ihastuin ihan ensimmäisenä peilin ulkonäköön. Peilissä on mukana 10 x suurentava peili tavallisen peilin lisäksi. Suurentava peili tarttuu isoon peiliin magneetin avulla. Suurentava pikku peili on super kätevä ottaa vaikka matkalle mukaan, apulaiseksi silloin kun Beauty MIrror ei ole mukana.

3 eri sävyistä valo asetusta ja laadukkaat LED-valot mahdollistavat meikkauksen missä vain.

Rakastuin tähän peiliin ensinäkemältä ja ajattelin oitis, että tässä on tuote, josta haluan kertoa teillekin. Tämä unelmien meikkipeili on täydellinen joululahja vinkki niin nuorelle meikkaajalle kuin aikuiselle naiselle tai miehelle.

Peili on upea kylpyhuoneen sisustuselementti, tai se sopii laittaa paraatipaikalle työpyödälle, meikkaus pisteelle tai mihin muuhun huoneeseen sille paikka onkin.

 

Kaupallinen yhteistyö: Babyliss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *