Hae
Riia Koivisto

Loma on ohi ja arki saa alkaa!

Loma on ohi ja arki saa alkaa!

Ai että, nyt voin sanoa että olin kyllä todella loman tarpeessa kun lopetin työt juuri ennen joulua.

Viime vuosi oli huikea ja työntäyteinen, mutta en juuri pitänyt lomia. Jotenkin aika vaan kului, kalenteri täyttyi ja työt veivät mennessään. Loma tuli siis tarpeeseen. Onneksi olin jättänyt kalenteriin kahden ja puolen viikon tauon, ja kävin vaan tekemässä yhdet kuvaukset tässä välissä.

Nyt jo oikein odotan, että pääsen käyttämään siveltimiä asiakkailleni, luomaan uutta ja tapaamaan ihania yhteistyö kumppaneitani.

Lomalla ollaan nautittu lasten kanssa ulkoilusta nyt aivan valtavasti, tehty omaan pihaan huikea pulkkamäki ja käyty lähimetsässä ihastelemassa luontoa. Huomasin , etten omista kunnollisia ulkoiluvaatteita ja tilasin itselleni täydellisen toppahaalarin Zalandolta. Aivan paras ostos!

Kun arki alkaa, ehditään kyllä iltaisin laskea pihassa mähän mäkeä ja ottaa happea työ -,koulu, -ja dagis päivien jälkeen.

Olen aina rakastanut talvea, mutta nyt olen jotenkin aivan erityisen fiiliksissä tästä kaikesta kauneudesta! Luonto on huikea!

On ihan mahtava fiilis siitä, että lomalla ehdin oikeasti olla rauhassa lasten kanssa, ja muutenkin oltiin koko perhe yhdessä. Välillä kiristi hermoja, välillä taas ei. Montella on aikamoinen 5-vuotis uhma, Sea taas on jo niin iso 7-vuotias, että välillä kaipaan sitä pientä tyttöä jo kovin!

Onneksi molemmat kuitenkin haluavat säännöllisesti mamman kainaloon. Ollaan lomalla ajauduttu tilanteeseen, että koko perhe nukkuu samassa sängyssä. Nyt kun arki koittaa, on sopeuduttava takaisin siihen, että lapset nukkuvat omissa sängyissään. Silloin jokainen nukkuu kuitenkin parhaiten.

Ainut työ, jonka kävin tässä välissä tekemässä, oli Mira Luodin musiikkivideon kuvaukset. Oli huippua! Biisin kuulette pian ja videokin on varmasti pian nähtävillä.

Lookista tuli mielestäni ihana. Annette Tamminen vastasi tyylistä, minä tein meikin ja hiukset.

Ehdin tehdä loman aikana myös kivasti some-sisältöä, mutta se ei todellakaan tuntunut työltä! Tykkään valtavasti Instagram -kanavani vuorovaikutuksesta seuraajieni kanssa ja inspiroidun kysymyksistä ja toiveista, joita saan.

Ehdin pitää pitkästä aikaa myös extempore meikki-liven, ja tein monta kivaa tutoriaalia stooreihin ja kohokohtiin.

Nyt odotan jännityksellä ja innolla tulevia yhteistöitä somen suhteen, kuvauksia ja muita ihania duuneja, joita saan tehdä.

Arjen alkaminen on ihan huippua!

Uuden vuoden lupaus itselleni on, että järjestän itselleni enemmän aikaa. Käyn lenkillä ja hengitän ihan omaakin ilmaa.

Se, että opin ottamaan aikaa myös some työskentelyyn, on lupaus listallani. Yritän pyhittää viikosta tai kuukaudesta ihan oikeasti päiviä blogin -ja instagramin päivittämiseen, etenkin silloin kun minulla on paljon kaupallisia yhteistöitä. Ja oppia ymmärtämään, että some on tullut osaksi ammattiani ja se vaatii ihan oikeasti myös aikaa.

Arki, tervetuloa! Loma, olit ihana!

 

Lue myös tämä:

7 viimeistä kuvaa puhelimesta; hetkiä elämästä ja arjen dokumentointia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *