Hae
Riia Koivisto

Mun työviikko ja perhe-elämän haasteet

Mun työviikko ja perhe-elämän haasteet, tällaista on meidän elämä. On ollut kyllä työntäyteinen viikko, joka on tosin melkein takana jo.

Huh, on ollut aika haipakkaa.

Sealla on ollut ekaluokkalaisena elämänsä ensimmäinen syysloma, joka osui samaan kohtaan kun Svanten työmatka Ranskaan. Monte oli edeltävän viikon kipeänä, joten jo se asetti pieniä haasteita kahden freelancerin arjessa. Töitä siirrettiin eteenpäin ja säädettiin aikatauluja.

Nyt kun syysloma alkoi, en mitenkään pystynyt jättämään viikkoa tyhjäksi kalenterista ja keskittymään koti lomailuun kaiken säädön jälkeen. Pyysin vanhempiani avuksi Sean kanssa oleiluun ja kyllä se on kyllä ollut suuri apu! Olen onnekas, kun äitini ja isäni jaksavat ja haluavat auttaa perheemme arjen pyörityksessä ja kaikessa extra säädössä, jota meillä on jatkuvasti.

Rakastan mun työtä ja olen taas saanut tehdä niin kivoja duuneja. On ihanaa huomata, että elämä alkaa palautua normaalimpaan suuntaan, tapahtumat ovat alkaneet ja ihmiset kaivautuvat kodeistaan taas kaupungille.

Se on vähän jopa hämmentävää, mutta niin ihanaa.

Mun työviikko on pitänyt sisällään kaikkea kivaa!

Tällä viikolla olen ollut mm. FABssa tukkatöissä, meikannut ison yrityksen johtoryhmää, ollut mukana KIcks Liveshopping tapahtumassa meikkitaiteilijana, tehnyt mainoskuvakset joulutunnelmissa ja sitonut kukkia.

Huomenna on vielä hommia, mutta sovimme Sean kanssa, että hän lähtee mamman mukaan duuniin. Monte menee aamulla dagikseen ja  menemme Sean kanssa yhdessä heti aamusta kukkatukkuun ja FABiin.  Huomenna on myös NYX kosmetiikkasarjan halloween tapahtuma, jonne menemme piipahtamaan. Eli aika kiva päivä tiedossa!

Yritän muistutella itselleni säännöllisesti, että huono mutsi -fiilis on minulla, ei lapsilla. Lapset ovat olleet maailman onnellisimpia, kun mummi ja Veikko-pappa ovat olleet meillä monta päivää kylässä. Pienet, isot ja niin tärkeät asiat tässä elämässä. Sydän.

 

Lue myös tämä:

7 asiaa joista pidän -haaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *