Hae
Riia Koivisto

Työviikko takana, mitä kaikkea siihen mahtuikaan?

Vitsi mikä viikko takana! Ensin luulin, että tästä viikosta olisi tulossa jotenkin hiljaisempi, mutta niin se kalenteri taas vaan täyttyi. Miten ihanaa! Yrittäjänä mun elämä kulkee noin 2 viikon syklissä, eli tiedän yleensä mitä töissäni tapahtuu noin kahden viikon päähän. Olen niin tottunut tähän, että olen aina tosi luottavainen enkä pelkää mitä tapahtuu jos kalenteri ei aina täytykkään.

Maanantai alkoi kuvauksissa meikkaamassa ja kampaamassa Tuuletar nimistä acapella yhtyettä. Tein ensimmäistä kertaa näiden upeiden naisten kanssa töitä ja oli tosi kivaa!

Illalla menin Sean kanssa hobby kerhoon, joka on nykyään meidän kahden yhteinen harrastus. Tuo mahtava harrastekerho sopii niin täydellisesti äidille ja tyttärelle, koska me molemmat rakastamme tehdä juttuja omin käsin. Aiemmin olin lähinnä keksimässä Sealle ideoita, mitä hän voisi askarrella, mutta nykyään teemme molemmat omia juttujamme, silti yhdessä, Viime kerralla teimme savitöitä. Siis niin ihanaa!

Tiistaina olikin sitten kampaamopäivä, eli olin päivän töissä mun liikkeessä FABssa. Kävin myös kukkatukussa ostamassa valmiiksi materiaaleja seuraavan päivän kransseihin. Kiva ja sellainen mukavan tehokas, mutta rauhallinen päivä. Siksi rauhallinen, koska olin samassa paikassa koko päivän.

Keskiviikkona olin aamulla ensin Sean kanssa neuvolassa, josta lähdin kiitämään täysillä FABiin. Tein erään kosmetiikkafirman pressikassiin muutaman kranssin, yhden ison kranssin yksityisasiakkaalleni valmiiksi ja sitten pari kampaamo asiakasta.

Päivä oli lopulta tosi hektinen, ja ehdin juuri ja juuri hakemaan lapset hoidosta. Ruokana söimme ”jämiä” eli edellisen päivän ruokaa, koska en kertakaikkiaan ehtinyt kotiin kokkaamaan ennenkun hain lapset.

Svante on tällähetkellä töissä yhden tv-sarjan kuvauksissa, joten mulla on periaatteessa vetovastuu lapsista. Noissa hommissa päivät ovat pitkiä, joten olen aina varautunut siihen, että minä sekä vien että haen lapset. Jos hän pääseekin hakemaan lapsia joku päivä, se on ihan extra bonus.

Torstaina mulla oli akuutti kiire päivä jälleen FABssa. Kampaamo-asiakkaita, yksi kuvausmeikkaus siinä välissä, kranssien noutoja, aivan minuutti aikataulu. Ja taas tuli kiire hakemaan lapsia. Oli pakko kurvata S-marketin valmisruokatiskille hakemaan lapsille ruokaa, huoh. Vuoden mutsi palkinto on selkeästi tulossa mulle.. 😉

Perjantaina olikin kuvauspäivä, ihanaa. Olin ollut jo niin monta päivää liikkeessä, että oikein kaipasin päästä jo studiolle. Meikkasin ja kampasin ihanaa Susanna Lainetta. Meillä oli niin huippu tiimi muutenkin, että oli taas todellinen ilo olla töissä. Stylisti Mirkka Siusluoto on huippu, samalla ehdin myös kysellä apua mistä löytäisin itselleni uudet shortsit ( nämä muuten tilattu jo… apua.. ) ja höpötellä muitakin vaateasioita. Tein myös MIrkalle kuvausten päätteeksi meikin hänen iltamenoihin.

Kuvausten jälkeen lähdin kukkatukkuun ja sieltä FABiin tekemään kaksi kukkaseppelettä valmiiksi lauantain asiakkaalle.

Svante ehti tehdä ruoan, hakea lapset ja kerrankin mulla oli aikaa tehdä duunit aivan kaikessa rauhassa. Niin ihanaa.

Lauantaina menin vielä FABiin meikkaamaan ja kampaamaan ihanan asiakkaani Hennan.  Hänellä oli taidenäyttelyn avajaiset ja ai että, oli suuri kunnia saada laittaa Henna juhlakuosiin.

Samalla sain jo aiemmin varaamani taulun mukaan kotiin vietäväksi. Taulusta tulossa kuva myöhemmin.. Hennaa kannattaa muuten alkaa seuraamaan instassa, jos taide kiinnostaa yhtään. Hän on niin lahjakas taiteilija.

Kävin vielä ostamassa kranssirenkaita ensi maanantain työtäni varten ja nappasin kotiin myös kukat liikkeestä. Kauden ensimmäiset tulppaanit.

Kun pääsin kotiin, lähdin haukkaamaan happea metsään Sean kanssa. Kannatti. Tai siis ulkoilu kannattaa aina, etenkin kun on käyttänyt maskia koko päivän.

Nyt on kynttilät palamassa ja kukat maljakossa. Lapset ovat aivan poikki ja me aikuiset odottelemme että saamme heidät nukkumaan.. Perus lapsiperheen viikonloppu siis. Illalla aiomme laittaa ruokaa ja juoda pari lasia hyvää viiniä, ja jutella. Ihanaa.

Sellainen oli mun viikko! Millainen sun oli? Ja onko sulla suunnitelmia sunnuntaille? Me mennään ainakin uimaan, vaihdetaan talvirenkaat autoihin ja ehkä leivotaan joulutorttuja!

Ihanaa viikonloppua just sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *