Hae
Riia Koivisto

Kulmien microblading vahvistus

*Sisältää mainoslinkkejä

Kulmien microblading vahvistus

#palvelusaatu

Olen käynyt Suvi Tiilikaisella laittamassa kulmani kuosiin jo neljä kertaa. Kun kerran ottaa microbladingin kulmakarvoihin ja pitää säännöllisesti huolta niistä, pysyvät kulmat kuosissa pitkään. Edellisestä kerrasta on nyt noin 1,5 vuotta ja nyt oli täydellinen aika vahvistaa vähän kulmia.

Pieni mutta merkittävä muutos oli tapahtunut kulmakarvoissani viime kerrasta, nimittäin minulla oli selvästi enemmän karvoja kuin aiemmin. Suvi huomasi eron heti ja kerroinkin, että olen nyt noin 1,5v ajan käyttänyt M2 Beuate kulmakarvaseerumia, jonka avulla olen saanut kulmani tuuheammiksi. Jes!

Tässä kulmat luonnontilassa muutama viikko ennen Suvin käsittelyä. Kuva otettu heti kasvohoidon jälkeen.

Luonnolliset kulmat

Oma toiveeni on aina sama, haluan tosi luonnolliset kulmat.

Suvin tyyli on juuri oikea minulle, hän taitaa kulmien kolmiulotteisuuden, oikean muodon, värin valinnan ja ymmärtää tyylini. Vielä enemmän kuin meikissä, pidän näitä taitoja microbladingin tekijässä suuressa arvossa, nämä kulmat kun eivät lähde pesussa pois.

Suvi tekee kulmat asiakkaan toiveiden mukaan, mutta ehdottaa tietysti mikä hänen mielestään on paras kulmakarva tyyli asiakkaalle. Tässä kohtaa kannattaa todellakin luottaa ammattilaiseen. Tiedän, että minun kulmien microblading vahvistus on varmaankin sieltä kaikkein luonnollisimmasta päästä, ja tämä siksi, että haluan myös meikata kulmiani eikä tarkoitukseni ole pärjätä vain vahvistuksilla.

Kun menen Suville, istun luottavaisena penkkiin ja annan hänen tehdä päätökset. Luotto Suviin on 100%. En ota kantaa värin valintaan tai muuhun, koska tiedän että hänellä on paras tieto niihin asioihin. Ymmärrän myös, että microblading värien sekoitus on jotain aivan muuta kuin meikkivärien sekoittelu, siksikin annan hänen päättää.

Pari viikkoa odottelua

Kun kulmien microblading vahvistus on tehty, alkaa niiden hoitaminen ja lopputuloksen odottelu.

Ensimmäiseen vuorokauteen kulmia ei saa huuhdella vedellä, viikon verran veden lotraamista kannattaa välttää. Kasvojen puhdistuksessa kierrän kulmat, eli poistan silmämeikin, sitten kasvomeikin vanulapuilla tai kasvoliinalla, ja lopuksi huuhtelen kasvot. Painelen kulmat kevyesti, enkä pyyhi tai hankaa pyyhkeellä.

Kuten kuvista näkyy, joka päivä kulmat vaalenevat ja alkavat näyttää luonnollisilta omilta kulmakarvoilta.

Pari viikkoa menee, että kulmat ovat parantuneet ja väri tasoittunut. Tiesin heti, että lopputuloksesta tulee super hyvä, mutta silti ilahdun joka päivä kun huomaan värin muuttuvan luonnollisemmaksi ja pehmeämmäksi.

Päivä 13. Väri on tasaantunut, pehmentynyt ja kulmat parantuneet. 

Kiitos taas Suvi! Olen super tyytyväinen.

Suosittelen asiakkaille aina Suvia microbladingin tekijäksi ja kerron myös, että on kyllä syy miksi hänelle aikoja pitää usein jonottaa hetken aikaa. Parhaalle tekijälle haluvat kaikki, eikä syyttä! Suosittelen odottamaan maltilla että saa aikansa Suville, koska onnistunut lopputulos palvelee asiakasta useamman vuoden ajan.

 

Kulmien microblading by Suvi Tiilikainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *