Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Linssit, kehykset ja näkö kuntoon! Postaus sisältää Alekoodin.

Kaupallinen yhteistyö: Trendoptic

Linssit, kehykset  ja näkö kuntoon!

Hei milloin viimeksi kävit näöntarkastuksessa? Milloin uusit linssit ja silmälasit ylipäätään? Mulla on tapana käydä Trendopticissa säännöllisesti katsomassa uusia kehyksiä. Muutenkin heti jos tuntuu, etten näe yhtä hyvin kun aiemmin, tarkastutan näköni. Näköaisti on niin tärkeä ja silmät työvälineeni, haluan todellakin pitää huolta niistä.

Olisko nyt sinunkin aika laittaa linssit, kehykset ja näkö kuntoon?

Ihan uudenlaiset moniteholinssit

Haukoin suorastaan henkeäni, kun näin millaisella uudella tekniikalla tällä hetkellä valitaan uudet linssit silmälaseihin.  Essilor Varilux linssi on suunniteltu tekoälyä hyödyntämällä, ja en oikein itse vieläkään käsitä miten hieno tämä systeemi oikein oli!

Seisoin peilin edessä ja samaan aikaan optikko paineli nappuloita iPadista. Katsoin peilin ja seurasin ohjeita joita sain. Liikutin silmiäni eri suunnassa oleviin valoihin. Tämä systeemi siis kehitti minulle digitaalisen kaksosen tekoälyllä, joka silmän liikkeideni mukaan laski minulle optimaalisen voimakkuusprofiilin suhteessa visuaaliseen käyttäytymiseeni. What?? Aivan sairaan upeaa!

Varilux XR -sarjan linsseistä kerrotaan että niitä käyttämällä saavuttaa 49 % isomman näkövolyymin ( vrt. Varilux X sarjan linsseihin ), 67 % isomman näkövolyymin ( vrt. Prenium linsseihin ) ja jopa 25 % laajemman lukualueen ( vrt. Prenium linsseihin ).

Myönnän, etten ajatellut uusissa linsseissä sitten lopulta olevan sellaista eroa aiempiin, jonka itse oikeasti huomaisin, mutta olin täysin väärässä. Tuntuu että näen uusilla linsseillä huomattavasti kirkkaammin ja selkeämmin.

Linssit, kehykset ja näkö on hyvä tarkastaa ja päivittää säännöllisesti, sen olen kyllä nyt viimeistään jo huomannut.

Kehykset – kuin uudet raamit taululle

Rakastan silmälasikehyksiä! Koen että ne ovat tosi iso persoonaani ja vaikuttavat paljon tyyliini. Koska käytän silmälaseja päivittäin ja siis ihan koko ajan, panostan laadukkaisiin kehyksiin, jotka istuvat hyvin eikätkä paina.

Hauskaa tämän kertaisessa kehysten valinnassa oli, että kun astelin Trendopticiin sisälle, Vilja huikkasi heti ovelta minulle, että arvelee jo tietävänsä minulle oikeat kehykset. No, ne olivat ensimmäiset jotka laitoin päähäni ja vaikka mitä muita sovittelin, edelleen ne Viljan minulle suosittelemat pokat olivat parhaat.

Juuri tämänkin takia tykkään käydä Trendopticissa, koska palvelu on niin huikeaa ja osaaminen mieletöntä. Arvostan ammattilaista, joka sanoo suoraan, istuvatko jotkut kehykset vai ei. Liikkeessä oli aika paljon muitakin asiakkaita, ja kaikki kommentoivat toistensa kehyksiä, antoivat kehuja ja auttoivat valinnassa, ihan mahtavaa tämäkin!

Uudet linssit, kehykset ja näkö – check, en voisi olla onnellisempi valinnasta!

Alekoodi!!!

Tadaa, tästä olen niin innoissani!!

Minulla on teille alekoodi joka on aivan huikea!

Koodilla RIIA saat Trendopticista 13.-27.10.2023 välisenä aikana Varilux moniteholinsseistä -25% alennuksen ja kehyksistä -15% alennuksen.

 

Silmälasit, tyylini tärkeä kulmakivi

Silmälasit Trendopticista

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Trendoptic

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Jos ei ole tarvetta monitehoille, saako alennuksen vain kehyksistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *