Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Silmälasit Trendopticista

Kaupallinen yhteistyö: Trendoptic

Silmälasit Trendopticista

Silmälasit – rakastan päivittää tyyliäni niiden avulla säännöllisesti. Silmät ovat toinen tärkein työkaluni käsieni lisäksi ja pidän huolta siitä, että linssini ovat oikean vahvuiset ja näköni tarkastetaan säännöllisesti.

Näöntarkastus

Tarkastutan näköni säännöllisesti niin Trendopticilla kuin tarvittaessa myös silmälaakärillä. Vuoden vaihteessa huomasin, että en näe enää lahityöskentelyyn tehdyillä silmälaseilla yhtä hyvin kuin ennen. Oli aika tarkastaa silmät.

Harri Trendopticilta tarkasti  näön ja totesi saman kuin minkä itsekin olin huomannut. Yleislasit toimivat edelleen eivätkä silmäni kaipaa lisää tehoja linsseihin, mutta lähinäkö sensijaan kaipaili lisää potkua.

Harri ehdotti lähilaseihini vähän prismaa, koska silmissäni on pientä hajataittoa. Prisma auttaa silmiäni tarkentamaan katsetta. Huomasin positiivisen eron linsseissä oikeastaan heti, kun sain uudet silmälasit käyttööni.

Valinnan helppous

Valkoima Trendopticissa jaksaa yllättää minut kerta toisensa jälkeen. Voisin ottaa melkein mitkä vaan kehykset!

En ole silmälasien valinnassa pähkäilijä, vaan teen päätökset aina samantien. Tällä kertaa, kuten joka kerta, oli vaihtoehtoja monia. Silti koin, että valinta oli helppoa. Sain ammattitaitoista apua ja tukea oikeiden kehysten valinnassa ja tykkään siitä, että ammattilaiset uskaltavat sanoa omat suosikkinsa.

Sanon aina samat jutut kehyksiä valitessa; eli ei kannata katsoa mun hiuksia eikä meikkiä. Koska molemmat muuttuvat varmasti! Haluan valita silmälasit jotka tukevat persoonaani, mutta en halua, että minut muistetaan vain erikoisista pokista. Trendopticissa on aina tajuttu tämä pointti täysin. Persoonallista tyyliä, minun tyylini ehdoilla.

Aluksi suunnittelin pokia toisin päin, eli metallisankaisista arkilaseja ja voimakkaammista kehyksistä lähilaseja. Onneksi Trendopticin jengi sanoi, että hei, toisinpäin! Tämä oli loistava idea, sillä minulla on edelleen varsin toimivat metallisankaiset silmälasit arkikäytössä, joissa on samat vahvuudet ja joita voin edelleen siis käyttää.

 

Arkikehykset

Valitsin ihanat oliivinvihreät Oscar Magnusonin kehykset arkikäyttööni. Ja rakastan näitä pokia! Näissä kehyksissä on erityinen matta ja kiiltävän materiaalin yhdistelmä. Tuo yläosan matta viimeistely tekee kevyksiin juuri sen pienen erityisen twistin.

Vanhemmiten olen huomannut, että mustat kehykset ovat ihonväriini liian rajut, mutta silti olen kaivannut vähän ryhtiä kasvoihini tummemmilla silmälaseilla. Näissä on täydellinen sävy ihon väriini.

 

Lähilasit

Tarvitsen työssäni hyvät lahityöskentelyyn sopivat linssit ja silmälasit. Työssäni meikkaajana ja kampaajana on erityisen tärkeää että näen hyvin eikä silmiä tarvitse siristellä. En koe hankalaksi vaihtaa silmälaseja kesken päivän, siitä on tullut tapa ja osa arkeani.

Nämä Andy Wolfin metallikehykset ovat ihanat kevyet. Ihastuin niiden muotoon ja siihen, ettei minulla ole ollut juuri tämän mallisia. Kehysten sävy on myös jotain aivan erilaista kun aiemmin minulla on ollut, todella erityinen! Nämä kehykset näyttävät siltä, kuin minulla olisi ollut nämä aina.

Töissä arvostan sitä, että en tunne silmälasien painoa enkä oikeastaan huomaa niiden olemassaoloa laisinkaan. Nämä ovat juuri sellaiset kehykset.

 

Yllätys

Yhteistyömme kunniaksi, Trendoptic lupasi antaa  seuraajilleni -15 % alennuksen silmälasikehyksistä koodilla RIIA seuraavan kolmen viikon ajan, eli 18.2.-11.3.2023 välillä. ( alennus ei koske aurinkolaseja )

Nyt jos koskaan kannattaa mennä katsomaan tämän mahtavan putiikin valikoima paikanpäälle.

 

Lu myös nämä:

Aurinkolasit vahvuuksilla

Silmälasit, tyylini tärkeä kulmakivi

Silmälasien valinta ja meikkivinkkejä lasien käyttäjille

 

Kaupallinen yhteistyö: Trendoptic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *