Hae
Riia Koivisto

Leena Waggoner – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 9.

*Sisältää mainoslinkkejä

Leena Waggoner – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 9.

Leena Waggoner on ollut minulle aina esikuva, kollega, jonka työtä olen ihaillut koko urani ajan. Leenalla on pettämätön tyyli ja hänen työnsä jälkeä on ilo katsella.

Hän on meikkaajana äärimmäisen tarkka, hän tekee kaunista ja upeaa työtä olipa kyseessä sitten muotikuvaus kuin kauneusmeikki yksityisasiakkaalle.

Leenan meikkaaminen on taidetta.

Mallista meikkaajaksi

Leena Waggoner on alallamme arvostettu ja pitkään töitä tehnyt kollega. On aina ihana kohdata tämä hauska ja mahtavan huumorintajun omaava daami aina kuvauksissa!

” Aloitin urani alalla mallina 70-luvulla. Tein pitkän mallinuran ja lopulta päädyin meikkaajaksi. Kävin meikkikoulun Complections College of Makeup Lontoossa 80-luvun lopulla. Tein Ruotsissa kuvauksia mm. Damernas Värld, ELLE  ja Femina lehdille ja Venäjällä Pietarin ja Venäjän ELLE:n. Vuonna 2001 sain Kauneuden GLORIA palkinnon.

Teen tavarataloihin kuvauksia, mainoksia, TV-ohjelmia, gaaloja ja yksityisasiakkaita, muotinäytöksiä…….

Työni puolesta olen matkustanut paljon ja päässyt paikkoihin joihin ei olisi koskaan mitään asiaa. Mahtavat kohtaamiset ovat mieleenpainuvia ja rakastan tätä työtä, joka päivä. ”

Leenan suosikit x 5

  1. BOBBI BROWN Eyeliner-Gel

” Tätä tuotetta kannoin aina matkoilta kotiin ”varastoon” koska en voinut elää ilman. Olen kokeillut kymmeniä ja kymmeniä muita ja aina palaan tähän. Pysyy kuin tauti, ei ärsytä, kestää itkut, luottotuote. Nykyisin löytyy myös kynäversiona joka on kätevä. ”

  1. PAT MC GRATH luomivärit

” Ihanat värit, hyvä koostumus, tarpeeksi pigmenttiä, monta väriä, voi käyttää myös märkänä. ”

 

  1. CHANEL Les Beiges Water-Fresh Tint  + SISLEY Photo Teint Nude Foundation

” Tästä voisin puhua koko päivän! Meikkipohja on minulle kaikista tärkein elementti meikissä. Kauniilla pohjalla kaikki muukin näyttää hyvältä.

Rakastan ohuen ohuita pohjia ja nämä meikkivoiteet tekevät sen. Antavat ohuen sävyn mutta kevyesti peittävän pohjan, jolloin iho näyttää iholta. Näitä meikkivoiteita voi kerrostaa ja ne ei välttämättä kaipaa puuteria lainkaan. Olen käyttänyt hääseurueelle morsiamesta mummoon ja toimii kaiken ikäisille antaen hehkuvan kauniin luonnollisen pohjan. ”

 

 

  1. SISLEY Phyto-Cernes Eclat peitevoide

” Tämän peitevoiteen suositteli minulle vuosia sitten asiakkaani. Hän tuli meikkiin tuoden mukanaan oman peitevärin. Jäin koukkuun heti!

Tämä peitevoide on ohut, mutta peittävä. Pysyy hyvin paikallaan ja ei kasaudu uurteisiin. Löytyy monta sävyä. Rakastan. ”

 

  1. NARS Multiple Stick

” Rakastan voidemaisia poskipunia ja vuosia olen käyttänyt NARS Multiple Stick tuotteita. Pakissani on monta sävyä mutta erityisesti sävy ORGASM sopii kaikille ihon sävyille  ja on hehkuvan kaunis persikkainen sävy. Tämä sävy on NARSin myydyin sävy. Menee huulille, luomelle ja iholle, eli on todellinen monikäyttötuote. ”

 

Aivan super hauskaa, että Leenan viiden top tuotteen listasta löytyy myös kaksi minun super suosikki tuotetta. Arvaatte varmasti mitkä kaksi ne ovat? ( No ne on nuo Sisleyt ! )

Kiitos ihana Leena kun kerroit suosikkisi meille! Tiedän, että on super vaikeaa valita viisi suosikkia, kun luottotuotteita on meikkipakki pullollaan.

Löytyikö Leenan suosikeista sinun suosikkeja?

 

Lue myös tämä:

Anu Levy – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 8.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *