Hae
Riia Koivisto

Anu Levy – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 8.

*Sisältää mainoslinkkejä

Anu Levy – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 8.

Anu Levy – pitkän uran tehnyt ammattilainen, jota minulla on todellakin kunnia kutsua kollegakseni! Anun kanssa meidän tiemme ovat kohdanneet ensimmäisiä kertoja maailmalla; kuvausmatkoilla jonne minä matkustin Suomesta muun kuvaustiimin kanssa  ja Anu saapui paikalle Lontoosta.

Lontoosta Helsinkiin

Anu Levy valmistui aikanaan Cidesco-kosmetologiksi joka jälkeen hän lähti Lontooseen ja opiskeli siellä London College of Fashion:ssa meikkaajaksi.
Lontoossa Anun elämästä vierähti lähes 10 vuotta opintojen ja alan töiden parissa. Lontoossa Anu teki kuvauksia muotilehdille kuten Marie Claire, Elle, Cosmopolitan, The Telegraph Magazine, mainoskuvauksia mm Harrods:lle, Sonylle, Marks & Spenser:lle . Työhön kuului myös muotinäytöksiä mm. Paul Smithille ja tulipa hänen tehtyä muutama kausi Pariisissakin Haute Couture -näytöksiä mm Diorille, Valentinolle ja John Gallianolle.
WOW!!!
V. 2014 Anu palkittiin alalla kovin arvostetulla Elle Awards -palkinnolla vuoden meikkitaiteilijaksi.
Suomessa Anu tekee tätä nykyä töitä suomalaisten vaatemerkkien ja tavaratalojen kanssa. Myös mainokset työllistävät Anua paljon.

Anun suosikit x 5

 

  1. Elizabeth Arden, Eight Hour Cream

”Vanha kunnon Lissu on mun pakin ”million-in -1”-vakiotuote. Se taipuu moneen tarpeeseen; paksu kerros voidetta toimii huulille kosteuttavana naamiona, hoitaen rohtuneet huulet meikin teon aikana. Tuote  hoitaa myös ihon pienet rohtumat ja kuivat kohdat hetkessä, lisäksi se on tietysti oiva perushuulivoiteena sekä kevyenä huulikiiltona. Voiteella saa myös kiiltoa luomille ja poskipäille ja sitä voi yhdistellä monien muiden tuotteiden kanssa; kuten kiinnittää vaikka glitterit.

Ehdoton tuote ottaa mukaan autiolle saarelle! ”

 

2. MAC Face and body -meikkivoide

” Mun oikea käsi aivan alkuajoista asti. Tätä meikkivoidetta olen käyttänyt jo Lontoon opiskeluajoistani ja sitä ilman en voisi tehdä työtäni. Sekoitan sitä usein myös muiden meikkivoiteiden ja pohjustustuotteiden kanssa, mutta tämä vesimäisen ohut, mutta silti peittävä ja satiinisen lopputuloksen antava meikkivoide on sanan mukaisesti mun työn pohja. ”
3. MAC voidemainen poskipuna
” Käytän lähes aina voidemaisia poskipunia ja tämä uudehko MAC:n sävy Blush Please on uusi lempparini. Toimii moneen ihonsävyyn antamalla nimensä mukaisesti ihanan ruson poskille, ja sävy ei ole ollenkaan huono silmäluomellakaan! Pullealla siveltimellä levittämällä tällä poskipunalla saa ihanan kepeän lopputuloksen. ”
4. Mádara, Cosmic Drops -kuultotipat
” Muutama tippa näitä kosmisen upeasti hohtavia tippoja meikkivoiteen seassa tekee ihmeitä jokaisen meikkipohjaan. Kuvauksissa ehdoton, sillä kamera rakastaa näiden ansiosta hehkuvaa ihoa.  ”
5. Sensai 38 -ripsiväri (kaareva harja)

”Tällä ripsivärillä ja sen harjalla saa kenen tahansa ripset kauniin erotelluiksi. Harja on tosi toimiva siihen, että ripsiväriä on helppo saada ripsien tyveen ja sieltä aivan ripsen kärkeen. Tämänripsivärin massa juuri sopivan notkeaa ja helposti työstettävää, myös musta väri on intensiivinen. ”

Pari bonusta vielä ..

 

Embryolisse-kasvovoide
” Tämä on monien meikkareiden luottokasvovoide. Raijaamme sitä Pariisista tuubitolkulla, kun siellä käymme, tai joku tuttumme käy. Apteekeissa myytävä edullinen tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava voide on täydellinen pohjustamaan meikattavan ihon hetkessä parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Tämän voiteen ansioista ihon sävy tasoittuu joten meikkivoidetta tarvitsee huomattavasti vähemmän peittämään ihon virheellisyyksiä, jolloin lopputulos on hyvin luonnollinen. ”
Bioderma micelle solution -puhdistusvesi
” Tämä herkän ihon ”miracle water” on kuin vettä, joka kuitenkin puhdistaa hellävaraisesti ihoa kuivattamatta, se poistaa jopa silmä- ja huulimeikin. Käytän tätä pakissani, koska se on hyvin siedetty, sopii kaikille ihotyypeille ja yksi tuote poistaa kaiken meikin.  ”
” Rakastan työtäni ja en olisi ikinä alalle lähtiessäni arvannut miten moninainen, mielenkiintoinen ja antoisa tämä työ on, ja kuinka fyysistä kuvaustyö loppujen lopuksi on. Olen hyvin kiitollinen siitä kaikesta mitä olen nähnyt ja kokenut urani aikana niin kosmetiikan kuin ihmistenkin parissa.
Päivääkään en vaihtaisi pois! ”
Hauskaa, että Anun viidestä suosikista löytyi yksi sama suosikki kun Laura Rantaniemellä ja yksi sama kuin Eevis Liedeksellä! Tämä kyllä kertoo siitä, että meillä ammattilaisilla ne vanhat hyväksi havaitut tuotteet pysyvät matkassamme pitkään. Ja minullakin on näistä tuotteista 5/7 omassa meikkipakissani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *