Hae
Riia Koivisto

Eevis Liedes – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 6.

*Sisältää mainoslinkkejä

Eevis Liedes – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 6.

Eevis Liedes – ensi vuonna 10 vuotta alalla ollut eturivin meikkitaiteilija, kolleegani niin kuvauksista kuin täältä somen puolelta. Tällä hetkellä Eevistä työllistää eniten esiintyvät taiteilijat, artistit, lehdet ja mainokset.

Eeviksen matka meikkaajana 

” Heti meikkikoulusta (Pro Maker Academysta) valmistuttuani hain ja pääsin töihin Bobbi Brownin pisteelle Stockalle. Bobbi Brown tuli silloin Suomeen ja oli MACin kanssa niitä harvoja pisteitä, joille sai varata ajan meikkiin. Opin Bobbilla meikkaamisesta paljon ja sain meikata myyntityön ohessa jatkuvasti vaihtuvia asiakkaita. Pidänkin aikaani Bobbilla opintojeni jatkumona, sillä siellä opin nopeaksi ja valitsemaan sekä suosittelemaan tuotteita asiakkaille. Merkki järjesti meille silloin myös kaksi kertaa vuodessa laajan koulutuksen, joista olen todella kiitollinen. Samaan aikaan työskentelin vapaa-ajallani assistenttina alalla työskenteleville meikkitaiteilijoille, joilta opin työskentelyä kuvaustilanteissa. Vuonna 2015 jättäydyin freelanceriksi ja tällä tiellä vielä ollaan. ”

5 x Eeviksen suosikit

  1. MAC Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation 
” Eniten käyttämäni meikkivoide. Sopii kaikille. Tekee ihosta mielettömän raikkaan ja tasoittaa sen pinnan. Yksi kerros peittää hyvin kevyesti, kerrostamalla saa rakennettua raikkaan peittävän meikkipohjan. Sopii kaikille ihotyypeille ja sävyvalikoima on loistava. ”

 

2.  NARS Radiant Creamy Concealer 
” Eniten käyttämäni peitevoide lähinnä tummien silmänalusten peittämiseen. Koostumus on ihanan kevyt, silti lopputulos on peittävä. Peitevoide pysyy hyvin paikoillaan eikä keräänny herkästi päivän aikana juonteisiin. ”

 

3.  Lumene Longwear Eyebrow Definer kulmakynä 
” Lumenen käännettävät kulmakynät ovat suosikkini. Valikoimassa on hyvät sävyt, kynällä on helppo täyttää kulmat tarkastikin. Sävy pysyy hyvin ja sekoittuu kivasti kulmien joukkoon. ”
4. Chanel Les Beiges Bronzing Cream 
” Tämä voidemainen bronzeri löytyy pakistani aina. Nykyään sen onneksi saa myös useammassa eri sävyssä. Se tuo täydellisesti aurinkoisen tunnelman meikkiin, tasoittaa ihon sävyä ja luo hehkua olematta lainkaan rasvainen tai kiiltävä. Levittyy tasaisesti pullealla siveltimellä ja jättää luonnollisen hehkun, joka ei näytä iholla meikiltä lainkaan. ”
5. Lisa Eldridge Elevated Glow Highlighter 
” Ihanan nestemäinen korostustuote, jonka voi sekoittaa toisten tuotteiden joukkoon helposti. Yleensä levitän tätä kasvoille jo ennen meikkivoidetta, mutta viimeistään sen jälkeen. Tekee iholle kauniin kuulauden, mutta ei jätä yksittäisiä kimallehippuja liian selvästi näkyviin. Ihanan runsas sävyvalikoima, josta valita jokaiselle ihonsävylle parhaiten sopiva. ”

 

” Nautin työstäni todella paljon. Pidän uusista tilanteista ja erilaisista ihmisistä. Rakastan kosmetiikkaa ja minua kiinnostaa aina kokeilla uusia tuotteita. ”

Löytyykö Eeviksen meikkipakin suosikkituotteista sinulle jo tuttuja tuotteita? Omalle tilauslistalle siirtyy ehdottomasti Lisa Elridgen Highligter – jota olenkin jo monesti ostoskoriini laittanut. Tämä kolleegan kommetti vahvisti sen, että haluan ehdottomasti testata tuotetta!

 

Lue myös nämä:

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille! Uusi sarja blogissa!

Laura Rantaniemi – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 5.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *