Hae
Riia Koivisto

Laura Rantaniemi – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 5.

*Sisältää mainoslinkkejä

Laura Rantaniemi – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 5.

Laura Rantaniemi – jo 22 vuotta alalla ollut upeus, on siis uskokaa tai älkää, entinen oppilaani Riitta Vaaran meikkikoulusta! Minne tämä aika oikein kuluu – mietin, kun ajattelen että noista ajoista on vierähtänyt jo parikymmentä! Meikkikoulun opetusajoilta olen saanut kollegoikseni tällaisia mielettömiä meikkitaiteilijoita kuten Laura! Hauskaa on myös se, että Lauran mies on minun mieheni työkaveri leffapuolelta, joten myös perhe yhdistää meitä kahta.

Lauran duunit

Laura on valmistunut maskeeraajaksi v. 2000 ja aloitti aluksi työt leffa -ja tv-sarjojen meikkaajana. Tällä hetkellä Lauraa työllistää eniten TV-työt. Tänä vuonna pyörähti käytiin jo kymmenes vuosi The Voice of Finlandin juontajien ja valmentajien maskeeraajana.

Laura Rantaniemen töihin kuuluu myös mainokset, lehtikuvaukset, artistit ja tietysti yksityishenkilöt.

5 x suosikki tuote

  1. MAC Paint Pot voidemainen luomiväri sävy Painterly

” Luomen pohjustajana mahtava! Levittyy hyvin, tasoittaa luomen sävyn tasaisen sävyiseksi ja luomiväri pysyy hyvin. Käytän Paint Potia puuteri päällä tai ilman, vähän fiiliksestä riippuen.

2. NYX Lift & Snatch Brow Tint sävy Ash Brown

” Ohut kärkisellä kulmatussilla saa vaaleasta tummaan ja ohuesta paksumpaan kulmakarvoja piirrettyä yksitellen. Lopputuloksesta saa luonnollisen tai laitetumman vahvuutta säätelemällä. ”

3. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze kulmageeli

”Kulmageeli joka taltuttaa itsepäisimmätkin kulmat! Antaa kulmille kiiltoa ja on tuote, jota käytän päivittäin. ”

4. Oxygenetics Foundation meikkivoide

” Meikkivoide jonka löysin itselleni etsiessäni tuotetta, joka ei ärsytä herkkää ihoani. Toimii arkikäytössä ja tv:ssä. Tästä tuotteesta olen saanut valtavasti kyselyitä, että ” mikä ihana meikkivoide tämä on, kun iho näyttää niin hyvälle ”. ”

5. MAC Mineralize Blush sävy Dainty

” Pinkki poskipuna, jolla saa aina freesin ihon! Tämä sävy antaa aina pirteyttä ja raikkatta kasvoille. Luottotuote jo vuosien ajan! ”

” Rakastan työtäni ja sen vaihtelevuutta. Pitkätkään päivät eivät haittaa, kun saa tehdä työtä, joka inspiroi ja haastaa. Saan ihmisistä energiaa ja iloa! ”

 

Mervi Markkanen – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 4.

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille! Uusi sarja blogissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *