Hae
Riia Koivisto

Mervi Markkanen – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 4.

*Sisältää mainoslinkkejä

Mervi Markkanen – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 4.

Mervi Markkanen on yksi pitkäaikaisimmista kollegoistani. Olemme tehneet töitä yhdessä ja suositelleet toisiamme vuosikaudet töihin jos itselle ei ole sopinut. Mervi on luottotyyppi, jonka tiedän menevän keikalle ja hoitavan tarvittaessa sijaisen paikalle jos itselle tulisi esteitä. Tällaisia kollegoita jokainen tarvitsee!

Mervi on ollut alalla jo 30 vuotta ( !!! ). TV työt hän aloitti Nelonen -kanavan ensimmäisistä ohjelmista, Maikkarilla 90 -luvulla hän teki mm.  Asu Vapaa ja  T.I.L.A. -ohjelmia. Kymppitonniin Riitta Väisästä Mervi on meikannut jo  2000 -luvulla ja Nelosen uutisissa Mervi työskenteli melkein 15v  ( aina niiden hautaan saakka ).

Mervi Markkasta työllistää telkkarin lisäksi myös naistenlehdet, tavaratalotapahtumat, mainokset sekä yrityskuvaukset.  Unohtamatta yksityisasiakkaita.  Kova pitkän linjan ammattilainen kyseessä siis!

Mervin suosikit x 5

  1. Clarins Everlasting Foundation -meikkivoide

” Joustava, sopivan peittävä, mutta ihon todella luonnollisen näköiseksi jättävä meikkivoide. Käytän sanaa ”venyvä” kun kuvailen tätä tuotetta; sen voi tosiaan venyttää ohuelti iholle ja häivyttää helposti,. Meikki on nimensä veroinen -se kestää heittämällä kellon ympäri ja pysyy raikkaan ja ”ei meikatun” -näköisenä. Piidän siitä, ettei meikkivoide muutu iholla eikä missään valoissa, vaan sen voi huoletta laittaa myös tv-kameroiden eteen ilman pelkoa, että kasvot näyttävät tunkkaisilta. ”

2. Sensai Highlight -concealer

” Valokynä ilman pelkoa liian valoa heijastavasta pinnasta. Tämä valokynä on peiteainetta sisältävä ja soveltuu siksi erinomaisesti tummallekin silmänympärysiholle, luomen pohjustajaksi tai nenänpieliin ja juonteisiin. Olen uskaltanut sipaista sitä jopa näppylöiden päälle, sillä koostumuksen vuoksi se asettuu niihin hyvin ja optisesti jopa häivyttää (näppylä on monesti kolmiulotteinen ja tekee auttamatta varjon ympärilleen). Lisäksi tuote sisältää Sensaille uskollisesti silkkiä, joka kosteuttaa ihoa. Tuote on soveltunut hienosti myös kaikkein herkkäsilmäisimmillekin. Värisävyjä on neljä, joista nro 3 on loistava miesten meikkipohjassa (esim tv- tai yrityskuvaukset, kun meikki täytyy olla huomaamaton). ”

3. Lumene kulmakynä nro 2 

” Klassikko. Jos pitäisi valita yksi ja ainoa kulmakarvatuote, pitäisin tästä tiukasti kiinni! Värisävy on todella käyttökelpoinen, neutraalin harmahtavan ruskea ja koostumus sopivan napakka, ei liian vahamainen. Lisäksi pidän kynämuotoisista tuotteista, jotka saa teroitettua. Jokaiselle meikattavalle saa siten uuden, puhtaan terän. ”

4. Isadora -huultenrajauskynät 

” Vedenkestävä ja erittäin pitävä pigmentti, jolla saa tarvittaessa väritettyä vaikka koko huulet. ”

5. Oriflame -silmänrajaustussit ja linerit

” Nämä ovat kestosuosikkejani! Pigmentti on äärimmäisen pitävä ja rajaus on helppo tehdä varsinkin tussimaisella rajauksella ohueltikin ripsen tyveen. Myös luonnollinen rajaus onnistuu ohuella kärjellä. Eyeliner on meikissä se, jonka tuhriintumista ei voi edes ajatella, joten luotto on oltava 100% ja Oriflame kyllä lunastaa sen. Kausittain saattaa vilahtaa hauskoja värejä, mutta ikisuosikki musta on aina pop. ”

 

Mervin suosikeista löytyi myös monta omaa meikkipakkini vakiovarustukseen kuuluvaa tuotetta. Löytyikö Merviltä sinulle uusia suosikkeja?

Lue myös nämä:

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille! Uusi sarja blogissa!

Mari-Prinsessa Ståhlhammar – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *