Hae
Riia Koivisto

Mari-Prinsessa Ståhlhammar – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 3.

*Sisältää mainoslinkkejä

Mari-Prinsessa Ståhlhammar – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 3.

Mari-Prinsessa Ståhlhammar – me emme tunne toisiamme oikeastaan lainkaan, siis niinkun oikeasti, mutta silti koen että tunnemme toisemme oikein hyvin! Meillä meikkaaja kollegoilla on mieletön keskinäinen meno ja arvostus, oikeastaan keneltä vaan voi kysyä mitä vaan ammattiin liittyvää asiaa joka askarruttaa. Tai siis minä ainakin kysyn. Olemme tosi kiinnostuneita toistemme ammattitaidosta ja arvostamme toistemme osaamista.

Mari-Prinsessa on tullut minulle tutuksi ensin perheenjäsentensä kautta! Marin äitipuoli ( ?? ) on ollut ystäväni, tuttuni, asiakkaani, yhteistyökumppani ja monen ystäväni yhdistävä  ihminen jo vuosikymmeniä. Sitä kautta siis kuulin alunperin Marista, mutta somen kautta tutustuimme myöhemmin toisiimme. Voisin kuvitella että meillä kulkisi työt yhdessä varsin mainiosti. Koen että jaamme varsin samanhenkisen sekoilevan mutta osaavan energian.

Marin työt

Noin kymmenen vuotta alalla ollut Mari-Prinsessa Ståhlhammar tekee nykyään pääasiassa artistien promokuvia, musiikkivideoita, mainoksia, TV-sarjoja ja muutama leffaduunikin löytyy näiltä vuosilta. Viimeisimpänä isona työnä on vasta elokuvateattereihin tuleva täyspitkän leffan maskeeraussuunnittelu ( wau, siis niin mahtavaa!!!!!! ). Arto Nyberg keskusteluohjelmassa maskipenkkiin on istunut niin poliitikkoja, urheilijoita kuin minkä tahansa alan supertähtiä – mieletön työ meikkaajalle tämäkin! Marille henkilökohtaisesti tärkein työprojeti on KUUMAA -bändi ja sen taustavaíkuttajat.

valinnan vaikeus…

Kun kysyin Mari-Prinsessa Ståhlhammaria juttuun mukaan, vastaus tuli heti, hei joo tosi kivaa! Ja ehkä eniten siksi, että häntä kiinnosti aivan älyttömästi myös muiden meikkitaiteilijoiden suosikit. Minuakin kiinnostaa!! Omaan ostoskoriini näyttää päätyvän jokaisen postauksen jälkeen ainakin yksi tuote. Se mikä tässä sarjassa on myös kivaa, on huomata, että meidän ammattilaisten meikkipakin suosikkeina on yleensä tuotteita, jotka ovat olleet markkinoilla pitkään. Klassikot pitävät pintansa!

Mari kertoi, että avasi juttua varten meikkipakkinsa ja mietti tarkkaan valintojaan. Viisi tuotetta on nimittäin aika pieni määrä ammattilaisen arsenaalista.

Hän kertoi myös, että on super kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita ja ajan kuluessa suosikit ovat vaihtuneet useastikin käsialan muuttuessa. Nyt valinnat osuivat tuotteisiin, joihin hän palaa aina uudelleen ja uudelleen ja edellisen tilalle ostetaan aina uusi tilalle.

Mari-Prinsessan suosikit x 5

  1. Danessa Myricks -Color Fix

” Monikäyttöisyys on työskentelyn kannalta tärkeää ja näillä pienillä tuubeilla saa aikaan vaikka mitä! Suosikkini luomivärin pohjustukseen, huulipunaksi, poskipunaksi, kulmaväriksi, rajauksiin ( myös sisärajauksiin!! ), varjostuksiin – you name it! ”

2. MAC – Face & Body

” Täydellinen meikkivoide lopputulokseen, joka näyttää että meikkiä ei olisi lainkaan. Käytän tätä myös usein peittävämpien meikkivoiteiden seassa, jotta kaikki sulautuu ihoon luonnollisen silkkisesti. Mahtava värivalikoima on todellinen bonus! ”

3. Max Factor – Panstick

” Välineestä ja levitystavasta riippuen tästä saa lopputulokseksi ohuen häivähdyksen sävyä tai tunteetkin peitettyä. Sävyvalikoimassa on parastamisen varaa, mutta tuote on loistava! ”

 

 

4. Danessa Myrics – Beauty Oil 

” Tekee ihosta täydellisen kosteutetun, mutta ei lainkaan öljyistä. Pelastaa tarvittaessa kuivat huulet, hapsottavat hiukset ja tuo kauniin kuullon vartalolle. ”

 

5. Duo ripsiliima

” En tiedä edes montako tuubia olen tätä käyttänyt.Valitsen mustan liiman ripsien kiinnitykseen ja kirkkaan ihotimanttien yms kiinnitystä varten. Kestää itkut ja bailut! ”

 

Tämän Marin lauseeseen on täydellistä lopettaa tämä postaus, olen itsekin samaa mieltä ja aivan herkistyin tätä kappaletta kirjoittaessani:

” En meikkaaja-maskeeraajaksi valmistuttuani olisi osannut edes unelmoida kenen omien esikuvieni kanssa olen saanut tehdä töitä ja kuinka osasta heistä on tullut myös ystäviä. Kiitos Riialle tästä sarjasta ja siitä, että meitä näkymättömiä taistavaikuttajia nostetaan toisinaan esille. ”

 

Lue myös nämä:

Laura Andersson -meikkitaiteilijoiden suosikit osa 2.

 

Meikkitaiteilijoiden suosikit – tekijät esille! Uusi sarja blogissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *