Hae
Riia Koivisto

Meikinkiinnityssuihke – tarvitsenko sellaisen?

Meikinkiinnityssuihke – tarvitsenko sellaisen? Moni varmasti on miettinyt kannattaako meikinkiinnityssuihkeeseen panostaa ja jos niin miksi.

Miksi?

  • suihke ikäänkuin lukitsee meikin paikoilleen
  • kosteuttaa ihoa
  • saa meikin kestämään virheettömänä iholla koko päivän
  • tekee ihosta kuulaan ja raikkaan näköisen
  • tuotteesta riippuen tuo iholle mattapintaa tai lasimaista kuultoa
  • virkistää ihoa
  • saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä

Miten valita oikea tuote omaan käyttöön?

Tuotteita on markkinoilla nykyään todella laaja skaala. Lähes kaikilta meikki sarjoilta löytyy oma setting spray.

Aseta toiveet tuotteelle, ja lähde sitten etsimään sitä oikeaa juuri sinulle. Listaa vaikka ranskalaisilla viivoilla ylös toiveet ja tsekkaa alla olevista tuote suosituksista sinulle sopivimmat. Voit myös googlata omilla hakusanoilla meikinkiinnityssuihketta ja haluamasi ominaisuuksia.

Tuotesuosituksia

Haluatko että tuote tekee ihosta mattapintaisen? Jos ihosi alkaa helposti kiiltämään päivän aikana, valise suihke, joka nimenomaan hillitsee ihon kiiltoa ja tuo mattaista pintaa meikkipohjaan. Nämä mattapintaa tuovat meikinkiinnityssuihkeet eivät silti tee ihosta kuivan tai kireän tuntuista, vaan niissäkin on ihoa kosteuttavia aineosia. Bonuksena monet niistä myös häivyttävät ihohuokosia, saaden ne näyttämään pienemmiltä ja ihon tasaisemmalta.

Urban Decay All Nighter Ultra Matte on ratkaisu rasvoittuvan ja helposti kiiltävän ihon meikinkiinnitykseeen.

NYX Matte Finish Makeup Setting Spray tekee ihosta raikkaan, kiinnittää super hyvin ja luo iholle mattaisen pinnan.

Physicians Formula Murumuru Butter Belive It -meikinkiinnityssuihke on ilmavan ohut, se saa huokoset näyttämään pienemmiltä ja kiinnittää meikkipohjan henkäyksen kevyellä tavalla. Tuote kosteuttaa ihoa ja raikastaa välittömästi.

Kiinnostaako upea glow, kuulaus ja hehku? Jos nämä argumentit puhuttevat sinua, etsi meikinkiinnityssuihke joka tekee iholle lasimaisen kuullon. 

Oma suosikkini oli pitkään edullinen Maybelline Glass Spray, mutta en ole onko tuotetta enää saatavilla. Toinen upean hehkun tuova suosikkini on Anastasia Dewy Setting Spray ,joka myös kiinnittää meikin super hyvin.

Beautyblender Re-Dew Setting Spray on viimeistelysuihke, joka raikastaa ihon ja kiinnittää meikin. Tämä tuote saa ihon hehkumaan, mutta sulauttaa upeasti puuterin ja meikkivoiteen yhteen kiinnittäen meikin todella hyvin.

Kiristääkö ihosi ja kaipaat lisää kosteutta? Panosta tuotteeseen, joka lupaa virkistää ihoa, kosteuttaa pitkäaikaisesti ja jota voi lisäillä halutessaan päivän aikana.

MAC Prep & Prime Fix + on kosteuttava suihke, joka valmistelee meikin, kiinnittää ja kosteuttaa. Tällä hienojakoisella klassikko tuotteella kannattaa prepata iho jo ennen meikkipohjan tekoa. Suihketta voi myös lisäillä päivän mittaan. Se tuo iholle raikkautta ja virkistystä. Tämä tuote ei ole se, joka kiinnittää meikin tekokkaimmin, mutta jos toiveenasi on kostea, virkeä ja raikas iho, on valintasi tämä.

Lumene Invisible Illumination Dewy Glow Setting Spray on edullisessa kategorissa yksi parhaimmista suihkeista. Hienojakoinen ja tasainen suihke levittyy ihanan tasaisesti koko kasvoille. Raikas tuoksu kruunaa tämän tuotteen. Lumenen suihke kiinnittää, kosteuttaa ja kirkastaa. Aivan super! Yksi omista suosikeistani!

Gosh Prime´n Set Spray meikinkiinnityssuihke sisältää kosteuttavaa hyalyronihappoa ja sisältää ilmansaasteilta suojaavan aineyhdisteen. Jos kaipaat siis ihollesi suojaa, kosteutta ja meikille kestoa, tämä on hyvä valinta. Hajustamattomalla suihkeella voi myös prepata kasvot ennen meikkipohjan tekoa, eli se on monikäyttöinen.

 

Meikinpohjustusvoide ja hehkutuote – täydellinen aikuisen naisen primer!

Tuhkimovoide; nimensä mukainen klassikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.