Hae
Riia Koivisto

Meikinpohjustusvoide ja hehkutuote – täydellinen aikuisen naisen primer!

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikinpohjustusvoide ja hehkutuote – samassa tuubissa myös kosteutta, kirkastusta ja hoitoa!

Meikinpohjustusvoide. Yksi meikkaajan tärkeimpiä työvälineitä. Käytän työssäni meikkaajana paljon erilaisia meikin kiinnittäjä voiteita, primereita ja suihkeita. Niissä jyvät erottuvat akanoista, sillä työssäni tärkeää on , että tuotteet sopivat mahdollisimman monelle ihotyypille.

Meikinpohjustuvoide on aina ollut yksi haastavimpia valintoja työ käytössäni, koska pidän meikinalusvoidetta yhtenä meikki pohjan tärkeimpänä avain tuotteena. Jos pohjustus on tehty huolellisesti, ei meikkiä tarvitse päivällä korjailla.

Millainen on hyvä meikinpohjustusvoide?

Ehdottomasti kosteuttava, hoitava ja ihanan tunteen jättävä!

Sisley Instant Glow Primer on aivan ihastuttava voide! Se on tuote, joka tuo iholle mielettömän upean hehkun välittömästi. Sen silkkimäinen laatu saa ihon todellakin sädehtimään. Tuotetta voi käyttää joka ennen meikin levittämistä, eli käyttää se joko oman kosteusvoiteen päälle tai sellaisenaan, jos se iholle riittää. Jännittävää on, että voidetta voi lisätä huoletta myös meikkipohjan päälle tuomaan lisää glowta niin halutessa. Tässä tapauksessa tuotetta taputellaan kevyesti paikallisesti sinne, minne hehkua iholla halutaan lisätä.

Voide on täydellinen myös decolleteelle, jos vaatteen kaula-aukko on avonainen. Primer silottaa ja tekee ihosta sädehtivän näköisen. Sisleyn meikinpohjustusvoide sopii erinomaisesti aikuisen naisen tuotteeksi.

Erityisesti pidän tämän voiteen tuomasta raikkaasta tunteesta iholla. Iho on samettisen tuntuinen, väsymyksen merkit poistuvat ja hipiä näyttää ja tuntuu tasaisemmalta.

 

Lue myös nämä:

Tuhkimovoide; nimensä mukainen klassikko

Heleä ja kuulas iho meikinpohjustusvoiteella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.