Hae
Riia Koivisto

Kuukausi aikaa juhlahumuun

Kuukausi aikaa juhlahumuun – aika taitaa mennä siivillä kun on kyse juhlien odottamisesta.

Olen siis järjestämässä huhtikuun lopussa isot syntymäpäivä juhlat, kun täytän 49 vuotta. Juhlin samalla meikkaajan uran tähän asteista taipalettani, vuosia tulee nimittäin 28 täyteen tänä vuonna! Taiteilijajuhla kuulostaa jotenkin itsekkäälle, joten puhun lähinnä siitä, että on kertynyt hieno määrä vuosia valmistumisestani maskeeraajaksi.

Luvut kertovat myös, että en ole tasalukujen nainen. Tykkään juhlia vähän silloin kun hyvältä tuntuu, ja nyt tuntuu, että nämä luvut ovat täydelliset juhlahumulle.

Olen vuokrannut tilan Kaapelitehtaalta ja kutsuja on lähtenyt liikkeelle toistasataa.

Rakastan juhlia! Rakastan juhlien järjestämistä, suunnittelua ja jännitystä siitä, ketkä kaikki tulevat paikalle ja millaista meillä sitten on. En pelkää että juhlat epäonnistuvat, tai että jotain puuttuu tai olen unohtanut jotain. Ajattelen, että teen sen kaiken mitä pystyn ja ehdin, ja ihmiset tekevät juhlan.

On aika paljon asioita vielä tekemättä. Suunnitelmat ovat hyvässä kunnossa, mutta toteutus uupuu. Pitää ehtiä vielä kirppikselle ostamaan pöytäliinoja, miettiä kukka juttuja, sovittaa mekkoon sopivat kengät yms yms.

Meikki syntyy juhlapäivänä ja sitä tuskin sen kummemmin suunnittelen. Fiiliksellä on hyvä vetää se osasto, joka käy minulta helpoimmin. Olen löytänyt ihana mekon, enää puuttuu kengät. En aio ostaa korkokenkiä, vaan kaivan kaapista jotkut vanhat kivat korkkarit. Uusiin värikkäisiin lenkkareihin aion satsata, koska haluan vaihtokengät, joissa on hyvä olla.

Harkitsen suihkurusketusta. Mieli tekisi käydä myös kynsien geelilakkauksessa. Kampaajalle menen jo ensi viikolla hoitamaan tyvikasvuni kuosiin.

Saattaa olla, että kun juhliin on aikaa viikko, huomaan etten todellakaan ehdi hoitaa rusketusta tai kynsiä, mutta katsotaan sitten!

Nyt olen päättänyt, että teen puhelimeeni valmiiksi listan asioista joita pitää hoitaa. Olen todella hyvä unohtamaan asioita, joten listat tulevat tarpeeseen.

Kerron sitten juhlien jälkeen, minne ehdin ja millaiset juhlista tulivat! Ihana pikku jännitys alkaa jo hiipiä, tämä tunne on kutkuttavan ihana!

Lue myös tämä:

Suihkurusketus marraskuussa, korona-aikana kun ei ole edes juhlia?

Yksi kommentti

  1. Jonna kirjoitti:

    Hei! Tosi kiva aihe. Olisi kiva, jos jakaisit listan myös blogissa. Me aiomme kans järjestää bileet 23/4. Silloin olemme olleet mieheni kanssa kimpassa 25 vuotta, sitä kannattaa juhlia! Me pidämme bileet kotona. Vieraita on tulossa about 40. Samoissa puuhissa siis, vaikka sinun kemusi ovat paljon isommat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *