Hae
Riia Koivisto

Pitkät ripset seerumilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Pitkät ripset seerumilla – onko se oikeasti mahdollista?

Olen saanut lukuisia kyselyitä Instagramin puolella ripsistäni. Ovatko ne luonnostaan niin pitkät ja taipuisat, miten ihmeessä ripseni ovat niin kauniit ja upeat. Vastaus on aina sama, ripsiseerumi. Siinä taika. Pitkät ripset eivät siis ole luonnonoikku, vaan ne on saavutettu seerumin avulla.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum on käyttämistäni ripsiseerumeista mielestäni kaikkein tehokkain ja myös hoitavin.

M2 Beauté seerumi aktivoi ripsien kasvua säännöllisellä käytöllä ja lupaa kasvattaa ne jopa 50 % pidemmiksi ja tuuheammiksi. Tuote sisältää pantenolia, joka kosteuttaa ripsiä. Ripsistä tulee todellakin joustavat ja ihanan pehmeän tuntuiset. Biotiini on vahvistava ainesosa, joka myös ehkäisee ripsien irtoamista. Hyalyronihappo antaa ripsille ihmeellistä joustavuutta. Huomaan sen, kun levitän ripsiini maskaraa. Ripsiväri levittyy ripsiin helposti ja ripset taipuvat kauniisti.

Tuote ei sisällä parabeeneja, hormooneita, silikoonia eikä sitä ole testattu eläimillä. Se on vegaaninen ja täysin hajusteeton.

Miten ripsiseerumia käytetään?

Tuotteen käyttö on helppoa. Säännöllisyys on kaiken A ja O. Pakkauksessa on ohut eyeliner sivellin, jolla sivellään seerumia pieni määrä puhtaalle, kuivalle ja rasvattomalle iholle, aivan ripsen tyveen. lltaisin.

Tuote aktivoi pintaverenkiertoa, ja se saattaa aiheuttaa pientä kihelmöinnin tunnetta. Itse en tuosta säikähtänyt, koska tunne ei kestänyt kuin hetken, ja pidemmän käytön jälkeen sitä ei enää ole havaittavissa.

Seerumin käytöstä on tullut itselleni ilta rutiini, joka menee samalla rutiinilla kuin seerumin, kosteusvoiteen ja silmänympärys tuotteen kasvoille laittaminen.

Kuinka nopeasti voi odottaa tuloksia?

Ripset kasvavat pikkuhiljaa, tuloksia voi odottaa 6-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Aluksi tuntui, että mitään ei tapahtunut, mutta kun lakkasin tarkkailemasta ripsiäni, huomasin yhtäkkiä niiden kasvaneen huimasti. Minua miellyttää myös niiden tummempi väri, koska ripset ovat näyttävät jo ilman maskaraakin.

 

Tuote on arvokkaampi kuin moni muu vastaava, mutta olen tullut siihen tulokseen, että tähän panostan. Ripseni ovat kauniit, pitkät ja kaarevat. Ne ovat kasvaneet tasaisesti, eikä niissä ole yksittäisiä pitkiä nopean kasvu pyrähdyksen tehneitä yksilöitä seassa, vaan koko rivi on tasaisen pitkä.

Lämmin suositus siis, jos haaveilet upeista ripsistä.

Vinkki! Tuote sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa jos mielit kasvattaa omia ripsiä ja irtautua pikkuhiljaa pidennys kierteestä.

 

Lue myös tämä:

5 x ripsiväri! Etsitkö aina vaan sitä täydellistä mascaraa? Ehkä löydät sen nyt näistä!

8 kommenttia

  1. Miia kirjoitti:

    Wow! Miten pitkään käyttöön tuote riittää? Pitääkö ostaan vaikka kerran kuussa?!

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Mulla on ollut omani käytössä joulukuusta asti. Vielä siellä on tavaraa. Riittoisa on. Sanoisin että 2,5 kk – 3 kk ainakin kestää mulla.

  2. Jaana Surakka kirjoitti:

    Hei! Kiinnostuin tästä tuotteesta, mutta olen hyvin arka silmieni suhteen ja siksi kysynkin, onko tässä tuotteessa sitä pelättyä prostaglandiinia? Upeat ripset sinulla 🙂

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Ymmärrän ja silmistä pitääkin olla tarkka! Tässä ei ole sitä kyseistä ainesosaa, sanoisin että tuote on turvallinen sen suhteen.

  3. emmi kirjoitti:

    Ihanat ripset sulla ! monesti ihailen niitä ig:n puolellakin, kuten myös tyyliäsi ja päivien meikkilookkeja <3 Itselläni ripsissä on kyllä pituutta, mutta aivan tankki suorat. Pidentääkö tämä vain ripsiä vai tuleeko myöskin kaarevuutta? Itse joudun aina käyttämään ripsientaivuttajaa jos haluan laittaa ripsiväriä, kaipaisin nimenomaa kaarevuutta lisää omiin ripsiini.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos! Itselläni on hyvin taipuvat ripset, joten en ole 100 % varma tekeekö seerumi myös kaarevuutta ripsiin. Suosittelen kyllä ripsen taivuttajaa, vaikka käyttäisitkin seerumia. Ripset vahvistuvat seerumilla, saavat joustavuutta ja pituutta.

  4. Päivi Jouko kirjoitti:

    Voiko käyttää pidennysten kanssa?Alaripset ovan niin onnettomat.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Tätä ripsiseerumia voi käyttää pidennysten kanssa ja onkin todella kätevä tapa kasvattaa samalla ripsiä, jos haluaa vaikka luopua ripsipidennyksistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *