Hae
Riia Koivisto

Tuuhennukset ja pidennykset tukkaan – lahja äidilleni

tuuhennukset ja pidennykset tukkaan – lahja äidilleni!

Palvelu saatu.

Kun päätin ottaa itselleni toistamiseen Great Lenghts -pidennykset, kerroin siitä puhelimessa jutellessani äidilleni. Äiti heitti minulle puhelimessa, että vitsit, pitäiskö vielä ”näinkin vanhana” repäistä ja laitattaa itsellekin pitkä tukka!

Sain tuosta nopeasta kommentista idean. Kun istahdin kampaaja Niinan tuoliin, kysyin häneltä, laittaisiko hän tuuhennukset ja pidennykset myös äidilleni. Niina innoistui ideasta heti! Lähetin äidille viestin ja kerroin, että haluaisin viedä hänet kampaajalle etukäteen synttärilahjaksi. Äiti mietti hetken ja suostui!

Raidoitin edellisenä päivänä äidin hiukset valmiiksi. Seuraavana päivänä suuntasimme Salon Friset – kampaamoon, jossa äidille laitettiin Great Lenghts -pidennys.

Äidin kutrit ovat hennot ja ohuet. Tavoitteena oli saada tukasta tuuheampi ja hieman pidempi, jotta se on helppo kietaista rennolle nutturalle.

Niina löysi täydellisen sävy heti. Luonnollinen vaalea, jossa oli hieman tummempi tyvi, sopi todella hyvin hiusten väriin.

Kun operaatio alkoi, näin heti, että tästä tulee upea! Äitiä jännitti vähän, mutta rento jutustelu kampaajan kanssa oli mukavaa samalla, kun tukka kasvoi silmissä.

Kun pienet hius osiot oli laitettu, Niina leikkasi hiukset kerroksittain veitsellä. Ajattelin, että minä voin vielä leikata hiuksia kotona, mutta tukasta tuli niin hyvä, että en todellakaan enää koskenut siihen omilla saksillani.

Lopuksi Niina viimeisteli tukan isoille kiharoille.Noin 2,5 tuntia ja äidin hiukset olivat valmiit.

Lopputulos on niin ihana, että ihmettelen että en tajunnut aiemmin, miten täydellinen se onkaan äitini hiuksille.

Tyypillinen hento suomalainen hius sai ryhtiä ja runsautta ja lopputuloksesta tuli super luonnollinen ja niin äidin näköinen!

Äiti on onnellinen uuden tukan omistaja! Ja mikä parasta, hiukset tuntuvat todella omilta ja ne on helppo laittaa!

 

Lue myös nämä:

Miksi otin Great Lengths -pidennykset?

Pidennykset ovat täällä taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *