Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Mitä on hypoxi? Tehokkuutta ja terveyttä! Lue lisää ja hyödynnä alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Hypoxi Kirkkonummi

Hypoxi – mitä ihmettä se oikein on?

Sain kutsun muutama viikko sitten mennä tutustumaan KIrkkonummen Hypoxiin. Olin innoissani, mutta en tiennyt yhtään mistä oli kyse. Ajattelin meneväni johonkin hemmottelevaan hierontaan, eli en siis ollut yhtään perillä mistä todella oli kyse.

Olen ollut aina kiinnostunut erilaisista tavoista vaikuttaa kehon hyvinvointiin. Liikunta on ollut aina osa elämääni, mutta kiireessä se on jäänyt viime aikoina aivan liian vähälle. Ketogeeninen ruokavalio on kuulunut elämääni jo muutaman vuoden. Laihdutuksesta olen luopunut jo vuosia sitten, ja päättänyt olla tyytyväinen itseeni. Toki välillä on tunne, että olisi kiva olla pari kiloa kevyempi tai timmimmässä kunnossa, mutta olen päättänyt, etten enää ryhdy hulluihin kuureihin, vaan teen asiat järkevästi ja terveellisesti.

Juuri nyt on kuitenkin pakko myöntää, että muutaman kilon kevennys painossani houkutteli, kiinteytyminen kiinnosti ja siksi kait innostuinkin aika lailla, kun selvisi mitä hypoxi oikeastaan on.

 

Käyn nyt kuukauden ajan 3 kertaa viikossa hypoxissa. Mitä siellä oikein tapahtuu?

  • hoito alkaa pukeutumalla ns. ihopukuun jossa makoillaan 20 minuuttia ( super rentouttavaa!! ) laitteen tehdessä töitä samalla
  • puvun ilmakuplat kohdistavat ali -ja ylipainetta kroppaan – tämä aktivoi pintaverenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita ja nestettä kropasta
  • tämän jälkeen siirrytään puoleksi tunniksi kuntopyöräilemaan hypoxi pyörään, joka tekee ali -ja ylipainevaihtelua. pyöräily treeni tehdään matalalla rasvanpolttosykkeellä ( siis aivan super kivaa!! )

Hypoxi 

  • kiinteyttää
  • polttaa rasvaa
  • vähentää selluliittia
  • kohdentaa laihdutuksen vatsanseudulle, pakaroihin, lantioon ja reisiin
  • auttaa lihaksia palautumaan ja kuntouttaa kehoa
  • soveltuu Lipodeman hoitoon
  • aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa

Omat tulokseni eivät vielä ole selvillä, koska olen vasta Hypoxi -matkani puolivälissä. Mutta sen tiedän, että oloni on virkeämpi, olen nukkunut paremmin, saanut virtaa kuntopyöräilystä, ollut energisempi ja kadottanut akuuteimman turvotuksen. Veikkaan, että alan käydä tämän kuukauden kuurin jälkeen hypoxissa kerran viikossa jatkossa, ylläpitämään saavutettuja tuloksia.

 

Bonuksena saan antaa teille seuraajilleni myös alekoodin. Kun kerrot varauksen yhteydessä koodin RIIAK, saat Kirkkonummen Hypoxista 2 extra kertaa kaupan päälle ( arvo n.100 € ), 2 kpl inbody-kehonkoostumusmittausta alku -ja loppumittauksien lisäksi ( arvo 70 € ). Inbody mittauksella voidaan selvittää painoindeksin lisäksi esim. rasvaprosentti ( % ),  rasvaton massa ( kg ), perusaineenvaihdunta, viskeraalirasva eli sisäelinrasva sekä lihastasapaino.

Tarjous on voimassa vuoden loppuun asti ( voit aloittaa hypoxin vasta tammikuussa, mutta varaa konsultaatiokäynti jo tämän vuoden puolelle ).

Kaupallinen yhteistyö: Hypoxi Kirkkonummi

2 kommenttia

  1. Päivi B kirjoitti:

    Ei tätä tarjousta voisi mitenkään saada Herttoniemen Hypoxiin?

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kirkkonummi on ainoa paikka missä on kehonkoostumusmittari, eli valitettavasti alekoodi käy vain sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *