Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

C-vitamiini kuuri iholle, joka kaipaa kirkastusta ja ihonvärin tasoitusta

Kaupallinen yhteistyö: Oriflame

C-vitamiini kuuri iholle , joka kestää 4 viikkoa ja lupaa tuloksia jo siinä ajassa?  Kiinnostaako? Minua kiinnosti ja juuri siksi ajattelin kertoa myös teille tästä Oriflame NovAge ProCeuticals 10 % Vitamin-C Solutions -ihonhoitokuurista. 

Tämä C-vitamiini kuuri on täydellinen joululahja aikuiselle naiselle, joka haluaa tuotteilta tehoja, mielellään lyhyessä ajassa. Setti on täydellinen, jos ihon haasteena ovat pigmenttimuutokset ja jos ihon väri on epätasainen. Kirkastava C-vitamiinia sisältävä hoito kuuri on tehokas ja helppokäyttöinen.

Oriflamen pakkaus sisältää 4 seerumipulloa, joista jokainen kestää käytössä viikon. 3-4 pumppausta päivässä riittää kasvoille ja kaulalle, ja tuote levitetään iltaisin puhtaille kasvoille.

Tee iltaisin näin:

 • puhdista kasvot
 • levitä NovAge seerumi iholle
 • laita silmänympärysvoide
 • käytä lisäksi tarpeen mukaan oma seerumi
 • lisää yövoide

4-viikon seerumikuuri:

 • kirkastaa ihonväriä
 • häivyttää pigmenttimuutoksia iholta

Kuurina käytettävä setti sisältää 10 % puhdasta C-vitamiinia. Jokaisessa pullossa on eroteltuna C-vitamiinijauhe ja seerumi. Kun kukin pullo otetaan kuurin alkaessa käyttöön, painetaan korkki, vapautetaan C-vitamiinijauhe, ravistetaan ja näin se sekoittuu seerumiin.

Ajattelin antaa tämän setin lahjaksi siskolleni. Hänellä on ohut iho, joka kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hoitoa. Hänellä on paljon pisamia ja iholle tulee helposti pigmenttimuutoksia. Ihon kirkastaminen ei mielestäni ole koskaan pahitteeksi, joten siitäkin varmasti plussaa. Uskoisin, että kuurina käytettävä setti tulee varmasti käytettyä.  Se on myös hyvä aloitus ihonhoidolle heti vuodenvaihteessa.

 

Toivepostaus; Oriflame Top 5 -suosikkini!

Kaupallinen yhteistyö: Oriflame

Yksi kommentti

 1. Minna Kaitila kirjoitti:

  Hei, tätä kuuria on tarkoitus testata jossakin vaiheessa. Aloin seuraamaan blogiasi, toivoen saavani pitkän linjan ammattilaiselta hyviä vinkkejä, nimittäin perustin juuri oman kosmetiikka-aiheisen blogin, joka on kyllä vielä aivan lähtökuopissa, mutta pikkuhiljaa siitä hyvä tulee. 🙂
  https://kauneudenhelmet.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *