Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Varmat lahjat pukinkonttiin; suosikki ripsiväri ja meikkivoide

Kaupallinen yhteistyö: L´Oréal

Ripsiväri on varmaan yksi varmimmista meikki lahjoista ikinä. Maskara on yksi käytetyimmistä meikkituotteista, ja löytyy varmasti lähes jokaisen meikkipussista. Siksi se on kiva lahja antaa vaikka ystävälle, koska tulee varmasti käyttöön.

Valtavan some-suosion saavuttanut Maybelline Lash Sensational Sky High -Mascara on myös minun suosikkini. Se on yhdistelmä tuuheutta ja pituutta ripsille, tuote jolla saa näyttävän näköiset, mutta siistit ripset vähällä vaivalla. Jos et ole ihan varma, millaisesta maskarasta lahjansaaja tykkää, yhdistyy tässä kaksi tärkeää ominaisuutta.

Ja mikä parasta, tuotetta saa sekä vesiliukoisena että vedenkestävänä versiona. Tykkään siitä, että tämä ripsiväri pysyy hyvin, mutta silti se on helppo poistaa.

Yksi tämän vuoden parhaista meikkivoide uutuuksista on L´Oréal Paris True Match Nude. Se on kevyesti peittävä seerumi meikkivoide, joka mukautuu ihoon tehden siitä kuin toisen ihon. Meikkivoidetta voi ohuen koostumuksen ansioista kerrostaa, jolloin se peittää hyvin, mutta ei ole siltikään paksu.

Ihanan kuultavan ja heleän pinnan jättävä meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. Tuote on hajusteeton, joka saa minulta ainakin aina plus pisteitä.

Värivalikoima True Match Nudessa on ihastuttavan laaja. Jos oikean sävyn valitseminen lahjaksi on liian vaikeaa, ehdotan antamaan ”lahjakortin”, jossa kerrot että menette yhdessä meikkiostoksille, valitsemaan sen oikean värisävyn. Väri valintaa helpottamaan kannattaa pyytää myös apua ammattilaisilta; tavarataloissa (Sokos ja Stockmann) oikean sävyn löytämisessä opastavat kosmetiikka konsulentit.

Minun mielestä meikkiostoksilla oleminen ystävän kanssa on aina ihanaa!

Kaupallinen yhteistyö: L´Oréal

3 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!🎄

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *